Gå til innhold
NITO Vest-Agder

Bedriftsbesøk på GE Healtcare - dagstur

Lurer du på hvordan kontrastmidler produseres? Disse produktene produseres i et av verdens mest moderne og effektive prosessanlegg. Havhotellet har et spennende prosjekt på gang som heter UNDER. Vi besøker Lindesnes!

Vi har fulltegnet bussturen, men tar imot venteliste

Ønsker du å stå på venteliste hvis det blir avbud på allerede påmeldte?
Ta kontakt med leder i pensjonistutvalget Bjørn Johan Andersen. Telefon: 905 78 798


GE Healthcare AS (Lindesnes Fabrikker) produserer grunnsubstanser til flere kontrastmidler som brukes i medisinsk billeddiagnostikk. 

Bedriften har en verdensledende posisjon og benytter tyngre analyseverktøy for å kunne trekke frem sammenhenger i kjemiprosessene. Dette er en måte å benytte seg av industri 4.0 konseptet og BIG data som vi vil få litt innblikk i.

Vi får presentasjon av bedriften med påfølgende omvisning i deler av produksjonen.

I tillegg til bedriftsbesøket hos GE Healthcare drar vi til Lindesnes Havhotell, der vi spiser 2-retters (hovedrett og dessert). I tillegg får vi en presentasjon av prosjektleder i forbindelse med byggearbeidet av restauranten UNDER (se bilder under Praktisk informasjon) ved Havhotellet.

Praktisk informasjon

  • Vi har leid buss som følger oss på hele turen
  • Påstigning på rutebilstasjonen i Kristiansand eller ved Vågsbygd Kirke hvor det er gratis parkering. Før opp i påmeldingen hvor du vil komme på bussen
  • Vi kan ikke være flere enn 35 deltakere på omvisningen, så det blir først til mølla.
  • Bussturen arrangeres sammen med Elkem Fiskaa Pensjonistklubb
  • Det er ikke mulig å være med uten å være påmeldt på forhånd 
  • Kostnader for påmeldte som ikke møter opp på bussen faktureres kr. 200
  • Har du matallergi, skriv det ved påmelding under kommentarer

MIR/Snøhetta. Bildet over er Snøhetta's UNDER.
For GE Healthcare er miljø, sikkerhet og arbeidsmiljø viktig. Derfor må vi ha adgangskort (utstedes på forhånd til påmeldte), vernesko (ta med egne eller lån av bedriften), besøksfrakk, hjelm og vernebriller. I tillegg må alle ha på seg bukser for å bli med på omvisningen, skjørt eller korte bukser er ikke lov.

GE Healthcare

Produktene som produseres på Lindesnes benyttes av ca. 240 000 pasienter hver dag. Det tilsvarer tre pasienter hvert sekund. General Electric Company (GE) omsetter for 185 milliarder US dollar, og er representert i mer enn 160 land. GE Healthcare er en divisjon i GE som omsetter for 17 milliarder dollar i mer enn 100 land. Vår bedrift ligger i fjæresteinene på Spangereid i Lindesnes. 

Spørsmål om dagsturen?

Ta kontakt med leder i pensjonistutvalget Bjørn Johan Andersen. Telefon: 905 78 798

Flere arrangementer i Agder