Gå til innhold
NITO Telemark

Besøk DuVerden i 2018 - gratis familiebilletter

Besøk DuVerden og få med deg et supert medlemstilbud. Har dere vært der før? Det spiller ingen rolle, for det er stadig nye morsomme, kreative og utfordrende aktiviteter på vitensenteret og ingen opplevelser er like. Dette er stedet å dra tilbake til!

Bruk av billetter avtales direkte med DuVerden (se info nedenfor)

NITO støtter Vitensenteret - og Vitensenteret støtter oss. Dette er en vinn-vinn situasjon. NITO Telemark disponerer fortsatt to familiebilletter.  Det betyr at du kan ta med deg familien på gratis besøk. Hver billett kan benyttes av inntil to voksne og to barn, alternativt en voksen og tre barn.

  • dere velger selv dag, men du må sjekke om billettene er ledig for bruk
  • ta med medlemsnummeret ditt (finn på Min Side), dette registreres ved ved ankost
  • vi gjør oppmerksom på at det kan fastsettes egne priser på utvalgte arrangementer

Hva skjer på DuVerden?

  • du kan styre skip med hjelp av en skipssimulator inn Langesundsfjorden, forbi Brevik, opp Frierfjorden og legg til kai ved DuVerden!
  • ta en tur i verdensrommet eller andre morsomme reiser i vitenskapens verden
  • test ut Little Bits eller andre spennende aktiviteter 
Utfyllende informasjon om åpningstider og tilbud finner du på DuVerdens nettsider, eller ved å kontakt dem per telefon.

Vi er med på laget

NITO Telemark har over flere år hatt en samarbeidsavtale med DuVerden. Gjeldende avtale varer fram til desember 2018. Vi har sponset DuVerden med innkjøp av Globen, og vi har bidratt med midler til innkjøp av læringsmateriellet "LittleBits". Dette er populært og gøy!

Gjennom samarbeidet med DuVerden følger vi opp NITOs satsing på teknologi- og realfag for barn og unge. Les mer >>> Samarbeidsavtalen mellom NITO og de regionale vitensenterne i Norge samt NITOs Kongress-vedtak og politikk - Utdanning og rekruttering.

- Det er viktig å øke barn og unges interesse og motivasjon for realfag, samt å styrke rekrutteringen og kjønnsbalansen i realfagene. Det er også viktig å øke kunnskapen om og interessen for realfag og teknologi i samfunnet generelt.