Gå til innhold
NITO Vest-Agder

Bli en bedre lønnsforhandler

Hvordan få bedre lønn og betingelser? På dette kurset vil du blant annet lære hvordan du kan bli godt rustet før du går inn i forhandlinger med ledelsen.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Forhandlinger foregår hele året, det skjer både på formelle og uformelle møteplasser. For en tillitsvalgt og en ansatt er lønnsforhandlinger en viktig oppgave. Men hva skal man være bevisst på?

Kurset holdes av Per Ole Hansen, forhandlingssjef i NITO. Han vil gi deg nyttig informasjon som du kan ta med inn i de årlige lønnsforhandlingene. I tillegg vil du lære mer om forberedelser til forhandlinger og selve forhandlingsprosessen. 

Per Ole Hansen har lang erfaring i faget og er en god forhandlingsrådgiver. Han vil inspirere deg til å gå inn i forhandlinger. 

Tjener du det du skal tjene? NITOs lønnsstatistikk som verktøy gir innblikk i hva ditt lønnsnivå er sammenlignet med andre ingeniører. Bruk av statistikk er en del av arbeidet for å bedre medlemmenes lønnsvilkår.

Informasjon om kurset

Dette kurset er en del av et konferanseprogram for tillitsvalgte i NITO. Vi syntes at tema lønnsforhandlinger er viktig, også for medlemmer som ikke er tillitsvalgte, men jobber i privat næringsliv. Av den grunn har vi åpnet opp konferansen for alle som ønsker å bli en bedre lønnsforhandler – enten for egen lønn eller som tillitsvalgt på din arbeidsplass. 

Prøv NITOs lønnskalkulator

NITOs lønnskalkulator viser et gjennomsnitt av hva alle NITOs medlemmer tjener. Hvert avtaleområde blir oppdatert en gang i året.

Sjekk hvordan din lønn er i forhold til andre ingeniører!

Se hva du bør tjene i NITOs lønnskalkulator