Gå til innhold
NITO Vest-Agder

Besøk på øya Hidra

Vil du vite mer om øya Hidra sin historie? Meld deg på og bli med en guidet tur rundt øya. I tillegg vil vi besøke museet Fedrenes Minne og flere steder på øya.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Aktiviteter

onsdag 05.06.2019 09:00-18:00

Feltet er påkrevd

Personopplysninger

Loading

Faktura sendes til

Fakturaadresse

Annen fakturamottaker

Loading

forside.jpg

I samarbeid med Elkem Fiskaa Pensjonistklubb drar vi på dagstur til øya Hidra som ligger sør for Flekkefjord. Vi tar ferge til Laugnes der vi får en guidet båttur rundt på øya.

I løpet av turen drar vi til Rasvåg, der vi besøker museet Fedrenes Minne med utstillinger som viser øyas historie. Videre går bussen tilbake via tettstedet Eia midt på øya til Krikehamn hvor man kan oppleve en levende uthavn med fiskeri og handel. Vi tar en kort gåtur forbi Hidra kirke på vei mot restauranten som holder til i en gammel isbu fra før 1900-tallet.

Praktisk informasjon

Vi har leid inn en stor buss. Meld gjerne på din ledsager til denne turen også tar pensjonistutvalget kontakt og bekrefter fortløpende.

Egenandelen faktureres ved manglende oppmøte eller ikke meldt avbud innen påmeldingsfristen. 

I prisen: transport, kaffe på bussen, bagetter på fergeleie, guidet tur på øya, inngang Federenes Minne, fiskesuppe, kake og kaffe. Vi spiser medbragte baguetter på Kvellandstrand. 

Kontaktperson fra pensjonistutvalget

Telefon: 905 78 798 

Hidra 

Hidra er en øy i Flekkefjord kommune i Vest-Agder med om lag 530 innbyggere.

Oppdrett av laks utgjør en stor del av næringslivet, og det arbeides med å gjøre øya landfast, enten med undersjøisk tunnel eller med en flytebro.  
 

Kontakt pensjonistutvalgene

Pensjonistutvalget Aust-Agder

Pensjonistutvalget Vest-Agder

NITO-pensjonistene - medlemsfordeler og info om sentralt pensjonisutvalg