Gå til innhold
NITO Aust-Agder

Raushet - foredrag med Petter Nyquist

Du kjenner ham kanskje fra TV- serien «Petter Uteligger»? Nyquist vil gi oss et innblikk i hva han har lært, og hvordan vi som medmennesker kan vise at vi bryr oss om de som er rundt oss i hverdagen. Bli med og la deg inspirere.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Aktiviteter

onsdag 10.10.2018

Feltet er påkrevd

onsdag 10.10.2018 00:00-00:01

Feltet er påkrevd

Personopplysninger

 

Unike mennesker og sterke historier

Vi inviteres med på en reise i hvordan det føles å bli stigmatisert og ekskludert fra samfunnet, og hva som skjer når vi ikke får dekket elementære behov som omsorg, trygghet og kjærlighet. Gjennom sitt foredrag tar Petter Nyquist oss med til en side av Oslo svært få av oss kjenner til, og vi blir kjent med unike mennesker og deres historier på både godt og vondt. 

Praktisk

  • Foredraget settes opp to ganger, kl. 10:00 og kl. 17:00, og varer i cirka 75 minutter. Velg ønsket tidspunkt i påmeldingskjemaet. Det serveres kaffe/te og frukt i forkant. Billettene er unummererte, så har du lyst på det du tenker er en god plass, beregn tiden etter det.
  • Vi har fått et begrenset antall billetter som vi kan sende ut per post til våre yrkesaktive medlemmer (5 til formiddagen og 30 til ettermiddagen). Det er maks en billett til hver, disse fordeles etter førstemann til mølla-prinsippet.
  • Parkering ved Risørhuset (avgiftsbelastet) og Tjenna (gratis)

Gratis billett kan også fås om du henter selv på Kulturhuset i Risør

Vil du sikre deg billett der bør du være tidlig ute da disse også deles ut etter førstemann til mølla-prinsippet. Når du henter billett i luka, oppgi at du er NITO-medlem. For å ha oversikt over hvor mange som deltar fra NITO er det likevel fint om du registrerer påmelding via vårt system. Huk av der om du velger å hente billett selv i Risør.

Om det er ledige plasser igjen etter 24. september vil de bli solgt for kr. 150 per billett på kulturhuset. Da vil det også åpnes for at andre enn ansatte i Risør kommune og medlemmer i foreningene som sponser arrangementet kan kjøpe billetter.

Petter Lindén Nyquist

Ble født i 1978 og er en norsk fjellklatrer, polfarer, film- og stillfotograf, grafisk designer og programleder kjent fra TV 2-programmet "Petter uteligger". Der han i 2015 og 2016 var programleder, og bodde på gaten sammen med uteliggere i 52 dager. Serien ble kåret til beste dokumentarserie under Gullruten 2016, mens Nyquist selv vant publikumsprisen.

I 2016 ble han nominert til prisen Årets bankende hjerte som deles ut hvert år av lokalavisen Budstikka. I 2017 kom oppfølgerne "De pårørende" og "Fra gata til Nordkapp". Nyquist ble nominert til Gullruten 2017 i klassen beste mannlige programleder. For serien "En ny sjanse" ble han nominert til publikumsprisen under Gullruten 2018.

Inspirasjonsdag i Risør

Vi er med på spleiselaget for fjerde år på rad, og støtter sammen med andre fagforeninger og organisasjoner arrangørene Risør kommune og Durapart. Ved NITOs støtte kan våre medlemmer sikre seg gratisbilletter. Foredraget passer også fint for NITO-kollegaer som kan høre foredraget sammen som et hyggelig sosialt tiltak etter jobb.

Flere arrangementer i Agder