Gå til innhold
NITO Troms

Foredrag: Russlands hemmelige krig mot vesten

Krigsreporteren Øystein Bogen har sluppet en ny bok, "Russlands hemmelige krig mot vesten", og vi inviterer til foredrag og bokbad.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Fullfør

Forside bok "Russlands hemmelige krig mot vesten"Russerne fører en hemmelig krig mot Vesten; den likner ikke på krigene vi kjenner fra før. Ved hjelp av spioner, statsansatte hackere, organiserte kriminelle, milliarder oljedollar og iskald kynisme forsøker Vladimir Putin å bryte ned vestlige demokratier gjennom destabilisering og uro. Vi så det under den amerikanske valgkampen, men også Norge og andre europeiske land er under angrep.

I samarbeid med Tromsø Militære Samfunn(TMS) og bokhuset Libris, inviterer NITO Troms den internasjonalt annerkjente krigsreporteren Øystein Bogen for en diskusjon rundt de tiltagende spenningene her nord.

NITO-medlem Helge L. Hansen vil innlede, før Skjalg Fjellhem vil lede diskusjonen rundt tema.

Hvordan kan vi sammen bedre forstå det som skjer?

Øystein Bogen med PRESS-vestØystein Bogen

Øystein Bogen er en norsk journalist og dokumentfilmskaper. Han har jobbet i TV 2 som utenriksreporter og vaktsjef siden 1995. Han har først og fremst dekkete Russland og i tillegg dekket en rekke internasjonaler kriger og konflikter. Siden 1999 har han hatt Russland som hovedfelt og har flere hundre reiser til landet. Han har tidligere gitt ut boka "Putin og jeg" (2016)

Kommende arrangementer i Troms

Universitetet i Tromsø - Norges Arktiske Universitet, Tromsø, 8. mars 2018