Gå til innhold
NITO Hordaland

Konflikter og trakassering - arbeidsmiljøloven som rettesnor

Konflikter kan både være utviklende og ødeleggende for arbeidsmiljøet og for den enkelte ansatte. Hvordan håndterer du konflikter? Professor Ståle Einarsen deler erfaringer og gir deg gode råd.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Fullfør

Konflikter kan være skadelige. De skal håndteres på en forsvarlig måte i tråd med arbeidsmiljøloven og grunnleggende prinsipper for rettferdighet og god saksbehandling.

Å håndtere konflikter kan være utfordrende. Gjennom konstruktiv innstilling og effektiv håndtering kan konflikter bidra til bedre samarbeid. Klarer du å snu konflikten kan det være en spire til kreativitet og mer effektivitet.

Professor og psykolog Ståle Einarsen byr på et engasjerende og inspirerende foredrag.

Ståle Einarsen

Han er professor i arbeids- og organisasjonspsykologi og leder forskningsgruppen ved Universitetet i Bergen. Einarsen har utgitt en rekke bøker om arbeidsmiljø, ledelse og konflikthåndtering.

Einarsen har lang erfaring som foredragsholder og organisasjonskonsulent, særlig om hvordan  forebygge og bedre håndtere konflikter i arbeidsmiljøet.

Hans bøker brukes som pensum i NITOs tillitsvalgtopplæring.

Arrangementet skjer i samarbeid med Delta, Finansforbundet, Lederne og Parat.

NITOs temaside om konflikthåndtering

Viktig

Om du er påmeldt og ikke kan delta, er det mulig å melde seg av arrangementet på Min side. Uteblir du fra arrangementet uten å gi beskjed, blir du fakturert 400 kroner.

Kurs og arrangementer i Hordaland