Gå til innhold
NITO Vest-Agder

Hør om byggeprosessen i restauranten UNDER og andre aktuelle temaer

Hør om fremtidsrettede tekniske løsninger som skal resultere i en unik restaurantopplevelse. Gi innspill til NITOs politikk og lær mer om den norske arbeidslivsmodellen.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

 

UNDER: Planer, byggeprosess og gjennomføring

Prosjektleder Gaute Ubostad orienterer om et svært spennende prosjekt, som ikke bare skal sikre mette mager og fornøyde ganer, men som også krever fremtidsrettede tekniske løsninger som er svært interessante for ingeniører og teknologer.

NITOs politikk – politisk uavhengige, men politisk aktive – hva kan våre medlemmer bidra med?

Hovedstyremedlem Raymond Haugli leder oss gjennom en sekvens om NITOs politikk som vedtas av NITO Kongressen i slutten av oktober. Hvorfor engasjerer NITO seg politisk, hva kan vi gjøre lokalt, og hvilken rolle kan medlemmer og lokale tillitsvalgte ta i dette arbeidet?

Den norske modellen – hvor viktig er den egentlig?

NITOs forhandlingssjef Per Ole Hansen leder oss gjennom denne sekvensen. I Dagens Perspektiv 19. mars skrev Vibeke Hammer Madsen, administrerende direktør i Hovedorganisasjonen Virke følgende: «Ja, vi elsker den norske modellen. I Norge er samarbeid vanligere enn konflikt. Hvis arbeidslivet skal være slik også i fremtiden, må vi passe ekstra godt på den norske modellen ...».

Viktig ord fra en arbeidsgiverrepresentant. Regjeringen poengterer at de vil styrke trepartssamarbeidet, men samtidig vil de myke opp arbeidsmiljøloven. Er det lenger et poeng å være medlem i en fagorganisasjon hvis arbeidstakerorganisasjonen og de ansattes rolle i den norske modellen svekkes?

Praktisk informasjon

Kl. 16:00 blir det servert enkel mat (ved påmelding registrerer du om du skal delta på måltidet eller ikke).

Det vil være korte pauser mellom hvert tema.

Du behøver ikke melde deg på tariffkonferansen for å delta på dette kurset. De som er påmeldte på tariffkonferansen bør ikke melde seg på dette kurset i påmeldingen over. 

Informasjon om kurset

Dette kurset er en del av et program for tillitsvalgte i NITO. Vi syntes at temaene vi skal ha på konferansen er interessante for flere av våre medlemmer, av den grunn åpner vi opp denne delen for alle som har lyst til å delta.