Gå til innhold
NITO Finnmark

IKT sikkerhetsseminar i Kirkenes

Vet du hvilket komplekst trusselbilde Politiets Sikkerhetstjeneste (PST) står ovenfor? Hvordan du best kan sikre deg selv og hvordan vil NITO jobbe for fokus på sikkerhet i det digitale rom? Denne foredragsrekken vil få deg til å reflektere rundt IT-sikkerhet generelt, egne kunnskaper og framtidas utfordringer i et sikkerhetsperspektiv.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Fullfør

 

Ansiktsløs mann i hettejakke med tall og symboler i bakgrunnenViktigheten av fokus på sikkerhet i det digitale rom - NITO

Nasjonal trusselvurdering - Politiets sikkerhetstjeneste (PST)

Politiets sikkerhetstjeneste står overfor et komplekst og sammensatt trusselbilde. Arbeidet med å vurdere fremtidige trusler innebærer å gjennomgå store mengder uverifisert informasjon fra flere ulike kilder. Sikkerhetssituasjonen i Norge blir dessuten både direkte og indirekte påvirket av hendelser i utlandet.

Sikkerhet! Viktig for deg og din arbeidsgiver! - Roar Thon, Fagdirektør sikkerhetskultur i Nasjonal sikkerhetsmyndighet

Foredraget setter mennesker i sentrum som den viktigste faktoren i sikkerhetsarbeidet, men dekker også det digitale trussel- og risikobilde for samfunnet, bedrifter/organisasjoner og individer. Foredraget gir den enkelte ansatt en rekke tips om hvordan de bedre kan sikre seg selv og som ansatt i virksomheten.

Medlemsfordeler

NITO-medlemmer har tilgang på markedets kanskje beste tilbud innen blant annet bank og forsikring.

Vi gir nyttig karriereveiledning og har et bredt kurstilbud som hever din kompetanse.

Se alle dine medlemsfordeler 

Arrangementer i Finnmark