Gå til innhold
NITO Oslo og Akershus

IT sikkerhet

Angrepsmetodene på nett blir stadig mer utspekulerte og sofistikerte. Tror du at antivirus og brannmur er nok for å beskytte deg? Vi trenger alle å være bevisst på hvilke trusler som finnes når vi er pålogget.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Temamøtet arrangeres i samarbeid med Nasjonal sikkerhetsmyndighet, som setter et spesielt fokus på bedre e-post sikkerhet under nasjonal sikkerhetsmåned 2018. I løpet av to timer vil du få innsikt og verktøy for hvordan du bedre kan sikre e-post for deg selv og din virksomhet. Kvelden er delt inn i to foredrag.

  • E-post som angrepsvektor nr 1 – Hvem, hvordan og hvorfor
    Foredraget gir et innblikk i det digitale trussel- og risikobilde og tar for seg tekniske, menneskelige og prosessuelle svakheter som gjør at e-post fortsatt er angrepsvektor nr 1. Foredragsholder Seniorrådgiver Jørgen Dyrhaug eller Fagdirektør Roar Thon, Nasjonal sikkerhetsmyndighet.
  • Sikrere e-post og effektive sikringstiltak
    Foredraget vil omhandle nødvendigheten av konfidensialitetssikring av e-postoverføring, og sikringstiltak som STARTTLS, SPD, DKIM og DMARC vil bli presentert. Foredragsholder Seniorrådgiver Ernst Unsgaard, Nasjonal sikkerhetsmyndighet.

Praktisk info:

  • Arrangementet avholdes i NITO møtesenter
  • Arrangementet starter med enkel servering kl. 17. Kursstart kl. 17.30

Test deg selv om ID-tyveri

Hva vet du om ID-tyveri?

Ta testen 

Aktuelle kurs innen IKT

Glasspaper Learning AS Avd. Trondheim, Trondheim, 24. september 2018