Gå til innhold
NITO Møre og Romsdal

Nettverkstreff med kaffekurs på JACU

Hva vil du at NITO skal være for deg? Vet du om dine medlemsfordeler? Bli med på nettverkstreff med kaffekurs, møt dem som styrer NITOs lokalavdeling her i Møre og Romsdal og vær med på en spennende vandring i kaffeverden.

Fulltegnet

Kan det hende at i en nedlagt trafostasjon i Ålesund brygges det verdens beste kaffe?

I hvert fall finnes det mye lidenskap for kaffe der, og det jobbes stadig med å lete etter verdens beste kaffefarmer og kaffebønner.

Vil du vite mer? Konseptutvikler og daglig leder av brenneriet Anne Birte Hanken viser frem produksjonen på JACU og forteller om kaffe. Du får smake på forskjellige sorter kaffe og kanskje finne en ny favoritt?

Det blir også en kort gjennomgang av medlemsfordelene dine i NITO. Du møter representanter fra avdelingsstyret og får mulighet til å komme med innspill for kommende arrangement.

Arrangementet er spesielt rettet mot unge medlemmer / NITO Ung, men er åpent til alle.

NITO Ung er et nettverk for våre medlemmer opptil 35 år som har påbegynt med sin karriere i arbeidslivet. NITO Ung arrangerer diverse kurs med fokus på det sosiale og faglige. Gjennom NITO Ung bygger man nettverket som man trenger i arbeidslivet.

Medlemsfordeler

NITO-medlemmer har tilgang på markedets kanskje beste tilbud innen blant annet bank og forsikring.

Vi gir nyttig karriereveiledning og har et bredt kurstilbud som hever din kompetanse.

Se alle dine medlemsfordeler 

I NITO ER DET MEDLEMMENE SOM STYRER

Avdelingsstyret planlegger og gjennomfører aktiviteter for medlemmer og tillitsvalgte i løpet av året, og de er også et viktig bindeledd mellom lokalavdelingene og NITO sentralt. Vi vil gjerne ha innspill og du er velkommen til å ta kontakt med oss.

Andre arrangement i NITO Møre og Rmsdal