Gå til innhold
NITO Oslo og Akershus

Kræsjkurs i MATH112

ITO hjelper deg i innspurten til eksamen i MATH112. Er du er stresset for eksamen, eller trenger du bare en kjapp repetisjon av pensum? Da er dette kurset for deg!

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

MATH112 The Journal (002).jpg

Om kurset

I løpet av fire timer skal vi gå gjennom de viktigste temaene av pensum, oppgaver og eksamenstips. Etter kurset vil notatene deles i PDF på epost til de som er påmeldt fordi kursholder ønsker at studentene skal slippe å måtte skrive ned absolutt alt underveis, og heller bruke mer tid på matematikk og mindre på skriving.

Praktisk

Det blir servert frukt, kaffe og te underveis. Derfor er det viktig at alle som kommer melder seg på slik at vi får bestilt nok til alle.

Hold av mandag 13. mai kl. 16:30-20:30 i BT1.A.07 (Bioteknologibygningen).

 

BLI STUDENTMEDLEM I NITO

Studentmedlemskapet i NITO koster et engangsbeløp på kun 300,- og varer for resten av studieperioden. Meld deg inn ved å sende SMS «NITO (mellomrom) din e-post» til 2160. Du belastes 300,- på telefonregningen din og forblir medlem så lenge du studerer.

Studentmedlemskapet i NITO gir deg mange fordeler. Les mer her: www.nito.no/student

----  

 

 

OM KURSHOLDER   

Kursholder er Øystein Grøndahl, som er kjent for sin kunnskap innenfor faget og har god erfaring med å undervise matematikk på en god og ryddig måte som har vist seg å hjelpe mange studenter å forstå vanskelige og utfordrende emner. Han har også god oversikt over de temaene som studenter vanligvis sliter med ettersom det er langt fra første gang han har dette kurset.

Kurset er gratis for studentmedlemmer i NITO. For oppdatering og mer info om kurset, trykk «SKAL» på Facebook-eventet: kræsjkurs i MATH112

Lik gjerne Facebook-siden vår også: NITO Studentene NMBU