Gå til innhold
NITO Telemark

Kurs: Retorikk - få bedre gjennomslag!

Opplever du at det er vanskelig å ta ordet, eller at du ikke får fram det du egentlig vil ha sagt? Har du behov for å bli mer bevisst, ta riktige grep og få økt gjennomslag? Bli med på kurs med Petter N. Toldnæs, kommunikasjonssjef i Stormberg.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Fullfør

Ønsker du å kommunisere tydeligere, bli tryggere og få større gjennomslag for dine ideer? Bli med på kurs på Kafé K. Kurset har til hensikt å gjøre deg flinkere til å både kommunisere og å gi deg økt gjennomslag.

Tema

  • forberedelser og argumentasjon
  • disposisjon og språk
  • analyse
  • appell, tillit og kroppsspråk
  • hvordan få bedre selvtillit og tyngde både som taler, debattant og forhandler

Hva er retorikk?

Retorikk handler om hvordan mennesker overbeviser hverandre. To grunnleggende innsikter er: For å overbevise andre må vi selv virke tillitvekkende og argumentene våre fornuftige, og det vi sier må vekke følelser i tilhørerne.

En retorisk tekst blir framført i spesielle situasjoner og for mennesker vi ikke kjenner. Eksempler er politiske taler, jobbintervju og elevpresentasjoner eller eksamenssituasjoner.

Foredragsholder Petter N. Toldnæs er kommunikasjonssjef i Stormberg. Han har jobbet som kommunikasjonsrådgiver i en årrekke, og har i tillegg lang fartstid fra både Kommunikasjons-foreningen og som Venstre-politiker.  

Petter har vært foreleser i medietrening og kommunikasjon på Universitetet i Agder, og han har jobbet med mange offentlige og private virksomheter både regionalt og nasjonalt.

 

Gratis bøker!

Hev din kompetanse. Som NITO-medlem har du tilgang på en rekke gratis kompendier og lærebøker.

Få gratis kompendier og lærebøker