Gå til innhold
NITO Vestfold

Lederforum: Datasikkerhet privat og profesjonelt

Du har sikkert brukt gratis WiFi på flyplasser og kafeer, men kjenner du til risikoen? Christoffer Ramsvig Thambirajah gir deg digitale råd og forteller hvordan du kan sikre deg.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Fullfør

En ting folk er blitt mer og mer bevisste på er svindelforsøk over e-post og SMS. Samtidig som folk blir mer bevisste, blir svindlerne mer sofistikerte. Christoffer Ramsvig Thambirajah vil fortelle om nye svindelmetoder og hvordan du enkelt kan ta grep for å sikre deg mot slike typer angrep. Foredraget vil ta for seg ulike metoder som kan være med på å skade din digitale hverdag, både privat og i arbeidslivet. 

Hva vil du lære?

  • Hvilke nettangrep som kan ramme deg privat og din bedrift
  • Hvordan bevege seg trygt på internett 
  • Sikkerhet rundt nettverkstrafikken du utveksler 

Praktisk informasjon

16:30 Wraps, kaffe og te
17:00 Foredrag med Christoffer Ramsvig Thambirajah
19:00 Avslutning

Gratis parkering på baksiden av universitetet. Vi oppfordrer til samkjøring.

Nasjonal Sikkerhetsmåned

Oktober er Nasjonal Sikkerhetsmåned i regi av NorSIS i samarbeid med ENISA som er EUs informasjonssikkerhetsorgan. NITO Vestfold mener informasjonssikkerhet er viktig og dette er ett av flere arrangementer om temaet.

Christoffer Ramsvig Thambirajah

Mastergradsstudent ved Universitetet i Oslo, innenfor informatikk. Fordyper seg i fagfeltet informasjonssikkerhet. Parallelt med studier har han vært med på å grunnlegge digitalbyrået «Inligo AS» som leverer IT-løsninger innenfor web & app til både offentlig og private aktører.

Viktig

Om du er påmeldt og ikke kan delta, er det mulig å melde seg av arrangementet på Min side. Uteblir du fra arrangementet uten å gi beskjed, blir du fakturert 400 kroner.

NITO Lederforum Vestfold

Et nettverk for både etablerte teknologiledere og for deg som er på vei inn i en ledende stilling. Lederforum NITO Vestfold inviterer i tillegg ordinære medlemmer til sine arrangementer og samarbeider også med naboavdelingene, Telemark og Buskerud, slik at nettverket blir større.

Bli medlem i NITO Lederforum 

  • Gratis temamøter
  • Bli faglig oppdatert på våre lederkurs
  • Motta nyhetsbrev med aktuelt fagstoff

NITO IKT Vestfold

Et godt faglig tilbud er viktig, og IKT er et prioritert område i NITO. NITO Vestfold har etablert en lokal faggruppe som vil tilrettelegge møteplasser med bra faglig innhold for de som jobber innen IKT-området, eller de som har særskilt interesse av feltet.

Bli med i fagnettverket NITO IKT

  • Utvid nettverket ditt og delta gratis på aktuelle temamøter
  • Faglig oppdatering med våre fagkurs 
  • Motta nyhetsbrev med aktuelt fagstoff

Aktuelle saker om IKT og ledelse


Alle aktuelle saker fra NITO