Gå til innhold
NITO Aust-Agder

Lederforum: Vi besøker Mechatronics Innovation Lab

Vi besøker utvalgte bedrifter i Agder rundt temaene digitalisering og Industri 4.0, i dag er det Mechatronics Innovation Lab i Grimstad.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Fullfør

Labben ble åpnet av Næringsministeren under Arendalsuka i 2017 og Stortinget har bevilget 100 millioner til innkjøp av utstyr.  Mye er på plass, blant annet den største 3D-priterne for stål i Europa. Daglig leder på MIL Bernt Inge Øhrn gir oss et innblikk i arbeidet med og rundt labben, og tar oss med på en omvisning.

Mechatronics Innovation Lab AS (MIL) er en del av den nasjonale infrastrukturen for pilot-testing og eksperimentell utvikling av produkter, systemer og tjenester. Særlig til offshoreindustrien og til produksjons- og materialprosessindustriene.

Formålet for MIL er å styrke industriens innovasjonsevne ved å tilby en rekke testtjenester som i dag ikke finnes i Norge. Dette vil redusere tiden fra innovasjon til markedsintroduksjon for nye produkter og teknologier og derved styrke kundenes konkurranseevne.

- Jeg ønsker at testsenteret raskt skal få en nasjonal posisjon, og at vi gjennom dette gradvis utvikler et verdensledende senter for innovasjon og pilotering innen mekatronikk og andre fagområder, sier Bernt Inge Øhrn.

Program:

18:00 - 19:20 Presentasjon og omvisning på MIL ved daglig leder Bernt Inge Øhrn
19:20 - 20:00 NITO Lederforum Agder med temamøte: Mentorordning for ledere?

Vi har en enkel bespisning.

MIL er et selskap som eies hovedsakelig av Universitetet i Agder, og er et verdensledende senter for innovasjon, pilotering og teknologikvalifisering innen mekatronikk og andre nærliggende fagområder.

Har du noen spørsmål?

Ta kontakt med medlem i NITO Lederforum Agder Bjørn Saltermark
E-post:

Mobil: 906 63 310

NITO Lederforum

Et nettverk for både etablerte teknologiledere og for deg som er på vei inn i en ledende stilling.

Kontakt Lederforum NITO Agder

Les mer og bli medlem i NITO Lederforum

  • Delta på gratis temamøter
  • Bli faglig oppdatert på våre lederkurs
  • Motta nyhetsbrev med aktuelt fagstoff