Gå til innhold
NITO Troms

Næringskonferansen i Tromsø

Det skal bygges flyplasser, veier, jernbane og annen infrastruktur for 58,6 milliarder i Nord-Norge innen 2026. Hør mer om disse prosjektene og erfaringer fra avsluttede prosjekter i regionen.

Påmeldingsfristen er ute. Vi er tom for hotellrom, men har plass til flere deltakere. Ta kontakt med troms@nito.no.

Første dag av konferansen har næringspolitiske tema. Er du tillitsvalgt kan du melde deg på lokal tariffkonferanse neste dag. Dette ansees som årets viktigste møteplass for deg, hvor du får utveksle erfaringer og bygge nettverk. Den er felles for alle avtaleområder.

Program

NITO Troms Næringskonferanse 2019

Praktisk informasjon

Næringskonferansen arrangeres i forbindelse med Årsmøte NITO Troms, og Lokal tariffkonferanse andre dag. Vi oppfordrer våre tillitsvalgte til å delta på alle tre arrangement. Påmelding til årsmøte skjer på egen side.

Hva mener NITO?

På vegne av medlemmene er NITO engasjert i en rekke saker og politikkområder:

Det er gratis for våre tillitsvalgte å delta på konferansen. Avdelingen dekker reise, opphold og evt. tapt arbeidsfortjeneste dersom du også deltar på årsmøtet. For reisebestilling (fly) må NITOs reisebestillingsskjema benyttes. Dette finner du her på nettsidene >>. Her finner du også skjemaer for refusjoner i forbindelse med din deltakelse.

Prosjektnummer som skal oppgis avhenger av ditt avtaleområde:

L020 - Privat
L022 - Kommune
L024 - Stat
L025 - KS Energi
L026 - Spekter Helse

Kommende arrangementer i Troms