Gå til innhold
NITO Møre og Romsdal

Nettverkstreff med kaffekurs på Bar-e kaffe

Hva vil du at NITO skal være for deg? Vet du om dine medlemsfordeler? Bli med på nettverkstreff med kaffekurs, møt dem som styrer NITOs lokalavdeling her i Møre og Romsdal og vær med på en spennende vandring i kaffeverden.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Det kan være at Bar-e kaffe AS er minst i størrelse på kvadrat i Kristiansund, men de tar mål av seg til å være best på kaffe.

Vi starter kvelden med litt om Bar-e kaffe AS og Solberg & Hansen, deretter blir det cupping-kurs hvor du får smake deg gjennom en verden av kaffe fra alle verdenshjørner.
Vi avslutter kaffekurset med en uhøytidelig cupping konkurranse.

Det blir også en kort gjennomgang av medlemsfordelene dine i NITO. Du møter representanter fra avdelingsstyret og får mulighet til å komme med innspill for kommende arrangement.

Arrangementet er spesielt rettet mot unge medlemmer / NITO Ung, men er åpent til alle.

NITO Ung er et nettverk for våre medlemmer opptil 35 år som har påbegynt med sin karriere i arbeidslivet. NITO Ung arrangerer diverse kurs med fokus på det sosiale og faglige. Gjennom NITO Ung bygger man nettverket som man trenger i arbeidslivet.

Medlemsfordeler

NITO-medlemmer har tilgang på markedets kanskje beste tilbud innen blant annet bank og forsikring.

Vi gir nyttig karriereveiledning og har et bredt kurstilbud som hever din kompetanse.

Se alle dine medlemsfordeler 

I NITO ER DET MEDLEMMENE SOM STYRER

Avdelingsstyret planlegger og gjennomfører aktiviteter for medlemmer og tillitsvalgte i løpet av året, og de er også et viktig bindeledd mellom lokalavdelingene og NITO sentralt. Vi vil gjerne ha innspill og du er velkommen til å ta kontakt med oss.

Arrangementer i NITO Møre og Romsdal