Gå til innhold
NITO Vestfold

NITO Intro 1 - Tønsberg

Hva vil det si å være tillitsvalgt? På NITO Intro 1 får du grunnleggende innføring i din rolle som tillitsvalgt. Bli kjent med hvilke verktøy du har for å løse dine oppgaver som tillitsvalgt best mulig.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

NITO Intro 1 foto Tom Haga.jpgNorsk arbeidsliv er i stadig endring. Som tillitsvalgt går du en spennende og utviklende tid i møte. For at du skal føle deg trygg i rollen og få en god innføring i hva det vil si å være NITO-tillitsvalgt skal du så raskt som mulig gjennomføre dette kurset. Også du som har vært tillitsvalgt i flere år vil ha nytte av å delta på dette tillitsvalgtkurset.

Vi bruker tiden vår mer effektivt når vi forstår rollen og vet hvordan organisasjonen fungerer. I NITO får du et stort nettverk, du blir fort kjent med andre tillitsvalgte.

Tema på NITO Intro 1

  • Rollen som tillitsvalgt
  • Dine verktøy på nito.no
  • Grunnleggende om forhandlinger

Praktisk

Kurset starter med enkel servering. Har du allergier eller andre behov vi må ivareta er det fint om du legger inn informasjon i kommentarfeltet ved påmelding. 

Tillitsvalgte fra naboavdelingene er velkommen til å delta. 

- Kurset var en kjempefin introduksjon til NITOs tillitsvalgtverden. Det åpnet mine øyne til en virkelighet full av muligheter og utfordringer.
Malini Espeland, tillitsvalgt fra Agder

Hva dekker NITO?

NITO dekker reise- og oppholdsutgifter samt eventuell tapt arbeidsfortjeneste til tillitsvalgte som deltar på tillitsvalgtkurs.

Informasjon om parkering

Når du kjører inn på området, vil et kamera automatisk ta bilde av skiltnummeret. Parker hvor du vil, med mindre det står noe annet. Du kan velge to måter å betale på: 

  • A) Last ned og installer MICASA-appen før du kjører inn på området. Hvis betalingen ikke starter automatisk når du parkerer, starter du den manuelt i appen. Hvis appen ikke avslutter parkeringen automatisk når du kjører ut, kan du avslutte manuelt i appen.
  • B) Betal i automatene på grusparkeringen før du drar hjem. Følg instruksjonene på automaten.

Aktuelle kurs og arrangementer i Vestfold

Universitetet i Sørøst-Norge Campus Vestfold, Borre, 2. mai 2019