Gå til innhold
NITO Oslo og Akershus

NITO Ung: Å bygge egen merkevare som nyutdannet

Er du i starten av din karriere? Trenger du tips for å komme deg videre? Kurset gir deg verdifulle råd for å gjøre deg attraktiv på arbeidsmarkedet og sikre en raskere vei over i drømmejobben.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

NITO ung er et nettverk i NITO Oslo og Akershus for våre medlemmer som er i ferd med å knytte sine nettverk i en påbegynt karriere i arbeidslivet.

Skiftende krav i arbeidslivet

Kurset vil hjelpe deg med å møte de skiftende kravene i arbeidslivet og med å profilere deg best mulig i markedet.

  • Hvilke kanaler bør benyttes?
  • Hvordan treffe i bransjer og stillinger som du ønsker å jobbe i og med?
  • Hvordan gå frem strategisk for å bli oppdaget av potensielle arbeidsgivere?

Nyutdannet?

For nyutdannede med begrenset eller ingen arbeidserfaring gjelder det å utforme en CV og en LinkedIn-profil som viser til annen type arbeid, for eksempel frivillig arbeid, deltakelse i skoleproduserte oppsetninger og arrangementer, jobb ved siden av studier, ulike prosjekter man har vært involvert i, og lignende. For nyutdannede er det spesielt viktig å knytte dette opp til personlige egenskaper og vise til konkrete eksempler og eventuelle resultater.

NITO Ung

God på jobben! - det du trenger i tillegg til faget

Trainee og hospitering

Vi gir deg tips til ulike trainee-retninger og hospiteringsmuligheter, samt hvordan man bør gå frem ved oppsøkende kontakt med attraktive arbeidsgivere.

Nyutdannede må være bevisst på at det er avgjørende å vise til evne til å lære, vise nysgjerrighet, engasjement og fleksibilitet, i større grad enn kandidater som har referanser og konkrete resultater å vise til fra arbeidslivet. Hvordan gjør du dette på best mulig måte?

Vi gir deg nyttige og konkrete tips til hvordan å komme gjennom nåløyet som nyutdannet, samt hvordan presentere deg og din merkevare optimalt når du møter potensielle arbeidsgivere.

Praktisk informasjon

Det blir enkel servering kl. 16.30. Kursstart kl. 17.00. Vi er ferdig til kl. 21.00. Vi sees i Støperigata 1, Oslo.

Marit Solberg

Marit er utdannet med en bachelor i samfunnsvitenskap med fordypning i psykologi og master i rådgivning fra NTNU, og leverer prosesser og kurs innen karriereveiledning, personlig merkevarebygging, stressmestring, studieteknikk og omstilling.

Hun har en meget god innsikt i arbeidsmarkedet og dagens og fremtidens kompetansebehov.

Marit har også spisskompetanse på studierettet rådgiving i inn- og utland.

Marit er sertifisert i analyseverktøyet DISC og Persolog profilanalyse og har god erfaring med å fasilitere grupper og individer til å bli bevisst egen kommunikasjonsstil samt utvikle strategier for å oppnå ønskede mål.

NITO Ung

Vil du være med å arrangere temamøter for unge med-ingeniører og teknologer? NITO Ung er et nettverk av og for medlemmer i NITO som er relativt ny i arbeidslivet.

I NITO Ung får du mulighet til å utvikle deg selv og andre med kurs og foredrag om "det du trenger i tillegg til faget, for å lykkes i arbeidslivet".

Ta kontakt med

Høstprogram 2018

NITO Ung er et nettverk for deg som er ny i arbeidslivet. Vi setter sammen noen interessante temamøter du kan ha nytte av i jobb og karriere.

 

Andre arrangementer du kan ha interesse av

NITO Ung - det du trenger i jobben i tillegg til faget!

Skal du søke jobb?

Trenger du råd og hjelp til CV og søknaden din?

Send oss CV-en og søknaden din for kvalitetssikring