Gå til innhold
NITO Vestfold

Nøtterøy Kulturhus - Helsesista

Tale Krohn Engvik er hele Norges helsesøster på Snapchat. Nå kommer Helsesista til Nøtterøy Kulturhus for å gi deg som voksen et innblikk i sin verden blant ungdom. Du får høre mer om foreldrerollen, ungdom, kropp og press.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Aktiviteter

mandag 10.09.2018 19:01-20:31

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Faktura sendes til

Annen fakturamottaker

Fullfør

Hvordan mestre foreldrerollen i en digitalisert verden?

Hvordan skal vi være gode foreldre og voksne for en generasjon ungdommer som vokser opp under stort press både til prestasjoner og til utseende, døgnet rundt?
Forstår ungdommer konsekvensene av å sende og legge ut bilder og i sosiale medier, og hvordan kan vi kommunisere best mulig med ungdommene våre og forstå den kulturen de vokser opp i?

Helsesistas hverdag

For Tale Krohn Engvik handler det mye om hvordan man velger å være i møte med ungdom og hvordan man kommuniserer med ungdom. Helsesista når ut til ca. 40 000 ungdommer på Snapchat og denne kvelden får du et innblikk i hennes hverdag med våre ungdommer.

Prisbelønt tjeneste

Helsesista har vunnet flere priser, blant annet Redd Barnas rettighetspris, Årets forbilde og Sterke mening under Vixen Influencer Awards og Kommunikasjonsforeningens Åpenhetspris.

Les mer på helsesistas nettside.

Praktisk informasjon

  • Arrangementet starter presis. Det varer i cirka 1 time og 30 minutter. Det åpnes for spørsmål etter foredraget. Foajéen er åpen 1 time før og 1 time etter
  • Billettene deles ut av en NITO-representant på stedet en halvtime før arrangementet starter. Møt opp i god tid!
  • Parkering er mulig utenfor kulturhuset eller nedenfor ved kulturskolen, oppe på Tinghaug eller ved Borgheim skole. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt og man risikerer å få bilen tauet.

Om billetter og fakturering av egenandeler

NITO Vestfold har et godt samarbeide med Nøtterøy kulturhus og Bølgen kulturhus i Larvik. Gjennom det tilbyr vi våre medlemmer billetter til fordelaktige priser på utvalgte arrangementer.

  • Billettene publiseres på nito.no.
  • Billettene må bestilles via påmelding på NITOs nettsider.
  • Alle påmeldte får beskjed når påmeldingsfristen har gått ut om de har fått billetter eller ei. Tildelte billetter hentes ved inngangen på kulturhuset i forkant av forestillingen.
  • NITO sender faktura for innbetaling av egenandel(er).
  • Avbestiller du billetter før påmeldingsfristen er gått ut blir du ikke fakturert for egenandeler. 

For avbestillinger etter at påmeldingsfristen er gått ut, eller ev. uavhentede billetter, vil egenandelene bli fakturert og må betales.

Nøtterøy kulturhus
Bølgen kulturhus

Aktuelle kurs og arrangementer i Vestfold