Gå til innhold
NITO Vestfold

Nøtterøy Kulturhus - Hjernen er stjernen - EKSTRA

Hjernen er vårt mest utrolige organ. Det er fantastisk å vite hvordan hjernen faktisk fungerer. Lege og hjerneforsker Kaja Nordengen gir deg innsikten du forteller.

Vi har fylt opp plassene NITO har fått tildelt

Benytt sjansen og bli med på et svært populært og underholdende foredrag som gir deg innsikt i alt du ikke vet om den fantastiske hjernen vår. Nordengen bruker eksempler alle kan relatere seg til, og aha-opplevelsene står i kø.

Hjernen din gjør deg til den du er. Den husker hendelser fra barndommen, forelsker seg og tolker kompliserte mønstre. Men hjernen lokker deg også til dårlige valg og avhengighet.

På slutten av foredraget åpnes det for spørsmål fra salen, og med Kajas bakgrunn både fra hjerneforskning, psykologiundervisning, hjernekirurgi og nevrologi behøver ikke spørsmålene å være begrenset til foredragstemaet, men kan være om hva som helst som har med hjernen å gjøre.

Om billetter og fakturering av egenandeler

NITO Vestfold har et godt samarbeide med Nøtterøy kulturhus og Bølgen kulturhus i Larvik. Gjennom det tilbyr vi våre medlemmer billetter til fordelaktige priser på utvalgte arrangementer.

  • Billettene publiseres på nito.no.
  • Billettene må bestilles via påmelding på NITOs nettsider.
  • Alle påmeldte får beskjed når påmeldingsfristen har gått ut om de har fått billetter eller ei. Tildelte billetter hentes ved inngangen på kulturhuset i forkant av forestillingen.
  • NITO sender faktura for innbetaling av egenandel(er).
  • Avbestiller du billetter før påmeldingsfristen er gått ut blir du ikke fakturert for egenandeler. 

For avbestillinger etter at påmeldingsfristen er gått ut, eller ev. uavhentede billetter, vil egenandelene bli fakturert og må betales.

Nøtterøy kulturhus
Bølgen kulturhus