Gå til innhold
NITO Vestfold

Nøtterøy Kulturhus - Hjernen er stjernen

På dette foredraget innvies du i alle hemmelighetene om ditt mest utrolige organ. Det ligger store muligheter i å vite hvordan hjernen virker, og her gir lege og hjerneforsker Kaja Nordengen deg innsikten du trenger.

Desverre ikke flere tilgjengelige billetter med NITO-rabatt

Benytt sjansen og bli med på et svært populært og underholdende foredrag som gir deg innsikt i alt du ikke vet om den fantastiske hjernen vår! Kaja bruker eksempler alle kan relatere seg til, og aha-opplevelsene står i kø.

Hjernen din gjør deg til den du er. Den husker hendelser fra barndommen, forelsker seg og tolker kompliserte mønstre. Men hjernen lokker deg også til dårlige valg og avhengighet.

På slutten av foredraget åpnes det for spørsmål fra salen, og med Kajas bakgrunn både fra hjerneforskning, psykologiundervisning, hjernekirurgi og nevrologi behøver ikke spørsmålene å være begrenset til foredragstemaet, men kan være om hva som helst som har med hjernen å gjøre.

Praktisk info:

  • Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter arrangementet
  • Billettene deles ut av en NITO-representant på stedet en halvtime før arrangementet starter. Møt opp i god tid!
  • Arrangementet starter presis. Det varer to timer med pause.
  • Parkering utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk

Om billetter og fakturering av egenandeler

NITO Vestfold har et godt samarbeide med Nøtterøy kulturhus og Bølgen kulturhus i Larvik. Gjennom det tilbyr vi våre medlemmer billetter til fordelaktige priser på utvalgte arrangementer.

  • Billettene publiseres på nito.no.
  • Billettene må bestilles via påmelding på NITOs nettsider.
  • Alle påmeldte får beskjed når påmeldingsfristen har gått ut om de har fått billetter eller ei. Tildelte billetter hentes ved inngangen på kulturhuset i forkant av forestillingen.
  • NITO sender faktura for innbetaling av egenandel(er).
  • Avbestiller du billetter før påmeldingsfristen er gått ut blir du ikke fakturert for egenandeler. 

For avbestillinger etter at påmeldingsfristen er gått ut, eller ev. uavhentede billetter, vil egenandelene bli fakturert og må betales.

Nøtterøy kulturhus
Bølgen kulturhus

Foredragsholderen

Kaja Nordengen er hjerneforsker og lege i spesialisering i nevrologi ved Akershus universitetssykehus og førstelektor ved Universitetet i Oslo, der hun har undervist siden 2008. Hun fullførte en doktorgrad om hjernen i 2014, og ble med det en av de yngste legene med doktorgrad i Norge. Hun er også TEDx-speaker og har forøvrig hatt en rekke opptredener på TV, radio og aviser der hun har snakket om hjernen til folk flest. Kaja har vært opptatt av å formidle forskning på en lett, ledig og underholdende måte helt siden hun startet på doktorgradsarbeidet som 19-åring. I regi av Universitetet i Oslo har hun holdt foredrag og kurs for leger i spesialisering, forelesninger for psykologistudenter, og seminarer for legestudenter, sykepleiere og andre eksterne grupper.

Aktuelle kurs og arrangementer i Vestfold