Gå til innhold
NITO Vestfold

Nøtterøy Kulturhus - Ingvard Wilhelmsen

Sjefen for Hypokonderklinikken i Bergen kommer tilbake for sjette gang. Denne gangen med foredraget: "Vi står sterkest sammen når vi står sterkt alene". Vær rask med å sikre deg billett!

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Aktiviteter

mandag 08.10.2018 18:01-19:31

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Faktura sendes til

Annen fakturamottaker

Fullfør

Ingvar Wilhelmsen

Se deg selv fra et nytt perspektiv

Ingvard Wilhelmsen lar deg se dine bekymringer fra et nytt perspektiv, og du kan vente deg et motiverende og morsomt foredrag som gir deg nyttig innsikt både som enkeltmenneske på hjemmebane og i arbeidslivet.

Humor og kloke ord

Wilhelmsen er en populær kar som alltid fyller kulturhuset med både folk, humor og kloke ord. Vi gleder oss til en god dose sunn fornuft servert av vår favorittprofessor.

Ingvard Wilhelmsen

Wilhelmsen er professor ved Institutt for indremedisin (Bergen), og er spesialist i indremedisin og psykiatri.

Wilhelmsen er mannen bak verdens første klinikk for hypokondere og har skrevet mange kritikerroste bøker om tankens makt. - Om hvordan kan vi best mulig takle all verdens press, stress og omstillinger.

Han fokuserer på folks holdninger. Det er mye i livet vi ikke får velge eller har kontroll på, men våre holdninger bestemmer vi selv.

Praktisk informasjon

  • Arrangementet starter presis. Det varer i cirka 1 time og 30 minutter. Det åpnes for spørsmål etter foredraget. Foajéen er åpen 1 time før og 1 time etter
  • Billettene deles ut av en NITO-representant på stedet en halvtime før arrangementet starter. Møt opp i god tid!
  • Parkering er mulig utenfor kulturhuset eller nedenfor ved kulturskolen, oppe på Tinghaug eller ved Borgheim skole. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt og man risikerer å få bilen tauet.

 

Om billetter og fakturering av egenandeler

NITO Vestfold har et godt samarbeide med Nøtterøy kulturhus og Bølgen kulturhus i Larvik. Gjennom det tilbyr vi våre medlemmer billetter til fordelaktige priser på utvalgte arrangementer.

  • Billettene publiseres på nito.no.
  • Billettene må bestilles via påmelding på NITOs nettsider.
  • Alle påmeldte får beskjed når påmeldingsfristen har gått ut om de har fått billetter eller ei. Tildelte billetter hentes ved inngangen på kulturhuset i forkant av forestillingen.
  • NITO sender faktura for innbetaling av egenandel(er).
  • Avbestiller du billetter før påmeldingsfristen er gått ut blir du ikke fakturert for egenandeler. 

For avbestillinger etter at påmeldingsfristen er gått ut, eller ev. uavhentede billetter, vil egenandelene bli fakturert og må betales.

Nøtterøy kulturhus
Bølgen kulturhus

Aktuelle kurs og arrangementer i Vestfold