Gå til innhold
NITO Hordaland

Ny dag-nye nederlag

Hvordan unngå samarbeid på tvers av avdelinger, fag og interesser og sikre full uttelling av egne og andres dårligste egenskaper?

Kurset er fullt. Melder du deg på, kommer du på ventelisten. Du blir kontaktet så fort vi har ledig plass.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Halvor Haukerud.jpg

Bli med og hør Halvor Haukerud utfordre ettermiddagens deltakere på hva som skal til for å slå beina under samarbeid, dempe arbeidsglede, forsure arbeidsmiljø eller på andre måter sørge for å unngå utvikling og bærekraft. Med humor, litt galskap og kløkt gjør Haukerud og hans umusikalske følge sitt beste for å dra ned stemningen i bedrifter og organisasjoner.

Mer konkret er foredraget ment å bidra til en økt bevisstgjøring hos den enkelte om hvilke roller man har og tar i sitt daglige virke - som summen av fagperson, kollega og sine personlige preferanser. Rollen og relasjonene preger både kollegial adferd, samarbeid med andre- og tredjeparter etc. Et viktig spørsmål i denne sammenhengen blir da  hvordan man bruker sine beste egenskaper - og hvor god man er til å la andre bruke sine.

 

Foredragsholder

Halvor Haukerud er sivilingeniør, kulturprodusent, forfatter og organisasjonsrådgiver, og har særlig jobbet med rolle- og samarbeidsbevissthet i sammensatte arbeidsfellesskap.

Som gründer og dårlig leder i firmaet Motarbeider holder Haukerud årlig ca. 100 worst shops og jobber ellers med andre organisasjonsforverrende tiltak. Basert på erfaringene fra 15 år med profesjonell motarbeiding lanserte Gyldendal i år  «Med- og MOTARBEIDERBOKA. For deg som jobber eller bare er ansatt.» 

Foredraget er et samarbeid med Lederne, Delta, Parat og Finansforbundet