Gå til innhold
NITO Oslo og Akershus

På jakt etter nye utfordringer

Opplever du urolige tider? Ta tak i hvor du er og hvor du ønsker å komme. Forbered deg på endringer som er der eller kommer i morgen. Gratis kurs med Petter Bakken.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Mange opplever urolige tider. Noen sitter på vent, og håper det snart går over. Vær et steg foran - og forbered deg på endringene som vil komme. Ta kontroll og styr deg selv til neste drømmejobb.

Kurset vil gi deg økt forståelse for endringer, hvordan du kan ta kontroll, vurdere muligheter, sette nye mål og navigere mot dem. Med en klar forståelse for nå-situasjonen kan du planlegge for fremtiden. Med "personal branding" får du en tydeligere profil og blir mer attraktiv -der du passer inn.

Kurset er for deg som ser at du står i fare for å miste jobben, eller som bare syntes at NÅ er det på tide å gjøre noe med egen fremtid.

Innhold

  • Hva er din drømmejobb?
  • Sosiale medier
  • Hvem er du? Hvordan ser andre på deg? Hvordan ønsker du å bli sett
  • Endringsforståelse - hvorfor endrer bedriften seg?
  • Endringsforståelse - hva skjer i deg selv og andre når endringer skjer og hva gjør vi med det?
  • Vil din bedrift endre seg i løpet av neste år?
  • Tips om CV-skriving
  • Kompetanseforståelse

Praktisk

Kursstart kl. 17.00. Enkel servering og registrering fra kl. 16.30.

Populære kurs

Dette er et populært kurs og vi har begrenset med plass. Gi beskjed i god tid om du mot formodning ikke kan komme etter å ha fått tildelt plass. Følg med på Mine kurs for å se status på deltakelse.

Kursholder Petter Bakken

Petter Bakken

Kursleder, veileder og foredragsholder

Petter Bakken har bred og solid kompetanse innen ledelse og salg. Han har ledererfaring fra Forsvaret og erfaring fra utallige service-, salgs- og lederstillinger i Hewlett-Packard. I sine mange år hos HP har Petter utviklet og holdt intern opplæring av selgere og ledere, både i Norge og internasjonalt. Les mer om Petter Bakken på Holtskog.