Gå til innhold
NITO Oppland

Sommertur til Danmark

Bli med på en hyggelig, interessant og sosial sommertur med NITO-pensjonistene i Oppland. Når du står på Skagens Gren, den nordligste spiss av det europeiske fastlandet, vil du oppleve to hav som møtes og oppdage at nettopp her er himmelhvelvingen høyere og bredere enn noe annet sted i verden. 

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Aktiviteter

søndag 02.06.2019 07:30

Velg ønsket rom/lugar-alternativ. Dersom du deltar alene, men ønsker å dele et dobbeltrom kan du opplyse om det i fritekstfeltet, så vil vi prøve å etterkomme ønsket.

Feltet er påkrevd

søndag 02.06.2019 07:31

Kryss av dersom du deltar med ledsager. Vær vennlig og skriv navn og fødelsdato på ledsager i kommentarfeltet.

Personopplysninger

Loading

Faktura sendes til

Fakturaadresse

Annen fakturamottaker

Loading

Skagen.jpg

Turen går over fire dager og arrangeres i samarbeid med Haverstad turbiler C-verden. Avgang fra Vågå om morgenen på første reisedag. Vi kjører gjennom Gudbrandsdalen via Lillehammer, Gjøvik, Raufoss og til Larvik, hvor vi på ettermiddagen kjører om bord Superspeed 2 som tar oss over Skagerak.

Opplysninger om påstigningssteder og -tider samt om betaling vil komme i en nærmere orientering etter utgangen av påmeldingsfristen.

Her finner du mer informasjon og en detaljert turbeskrivelse i pdf-format: Turbeskrivelse sommertur til Danmark 2.-5. juni

PRISER

  • NITO-pensjonister fra Oppland avdeling i dobbeltrom: kr 3.900,-
  • Ledsager i felles dobbeltrom: kr 5.395,-
  • Andre i dobbeltrom: kr 5.395,-
  • Tillegg for enkeltrom: kr 690,-


Prisen inkluderer utgifter på turen, i tillegg til frokost og middag alle dager og lunsj én dag.

PÅMELDING

Bindende påmelding innen 31.3. Husk å oppgi navn og fødselsår på ledsager, samt informasjon om evt. matallergier e.l.

Turen er først og fremst et tilbud til NITO-pensjonister i Oppland avdeling (ev med ledsager). Andre NITO-medlemmer med/uten ledsager og etterlatte etter tidligere NITO-medlemmer er velkommen til å delta så langt det er plass.

Vi har et begrenset antall plasser på turen og bruker "første mann til mølla"-prinsippet. Overtallige settes på venteliste. Derfor er det viktig at det umiddelbart meldes om eventuelle frafall.

HUSK å ha med gyldig legitimasjon (pass) og husk avbestillingsforsikring. Om vi får avbestilling for sent og ikke har noen til å overta plassen kan det bli krevd avbestillingsgebyr.