Gå til innhold
NITO Rogaland

Elvecruise på Rhinen

En reise med luksusskipet Gerhard Schmitter. Et all inclusive cruise hvor du også får oppleve vakre Strasbourg og Alsace.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Faktura sendes til

Annen fakturamottaker

Fullfør

Vi starter første dag med behagelig avreisetid.  Vi møter frem på Stavanger Lufthavn Sola  kl. 11.30 og flyr med SAS til Stuttgart  med mellomlanding på Kastrup. Etter ankomst kl. 18.10 møter vi buss som tar oss sørover mot området Schwarzwald. Overnatting med middag på valgt hotell i en av småbyene.

Dag 2

Etter frokost kjører vi det korte stykke til Strasbourg. Vi får hele formiddagen og ettermiddagen i denne vakre byen. Vi anbefaler gjerne å oppleve Petit France  som er en idyll med sine  kanaler og vakre hus. Her kan man ta seg litt lunsj på en de mange utecafeene. Her kan man også ta seg et lite kanalcruise hvis man ønsker. Kl.16.00 kjører vi ned til havnen hvor luksus skipet MS Gerhard Schmitter venter oss.  Vel om bord får vi tildelt lugarer og siden blir det velkomst drink før  middag om bord. På vårt cruise har  vi all inclusive.  Det vil si at alle måltider er inkludert og også drikke om bord innenfor gjeldende tider. Champagne og spesieller viner/ekslusivt brennevin  er det tillegg for.

 Dag 3

Vi starter  nå på et eventyrlig cruise nedover Rhinen. En herlig dag hvor vi etter hvert får med oss den mest romantiske delen av Rhinen mellom Rüdesheim og Koblenz. Fra soldekket  har du panorama utsikt til borger og slott. Vi ankommer Koblenz  hvor Mosel og Rhinen møtes. Etter middag kan du gå i land og oppleve Koblenz by night.

 Dag 4

I dag setter vi kurs  for Rüdesheim og vi passerer den kjente Loreli klippen. Etter ankomst Rûdesheim går vi land og opp mot julebutikken til Kate Wolfahrt. Like ved ligger kabelbanen som tar deg opp til Niederwald l Denkmal.  Du svever  over vinmarkene og får panorama utsikt over Rhinen når du kommer frem. Velg mellom å ta gondolen ned eller ta en vandretur gjennom vinmarkene. Om kvelden anbefaler vi en tur i Drossel gasse som manger mener  er Europas livligste gatestubb med sine vinstuer og musikk steder.

 Dag 5

Vi fortsetter cuiset oppover Rhinen  og passere byer som Wiesbaden, Worms og Mannheim. Vi har lagt inn en tur til kjente Heidelberg  med buss tur/retur. Cruiset fortsetter oppover elven  og om kvelden blir det arrangert gallamiddag om bord.

Dag 6

Vi våkner opp til frokost og møter vår buss på kaien. I dag vil vi besøke det vakre Alasace og vi vi følger vinveien mot den vakre landsbyen Riquwihr. Her passer det å ta seg  lunsj og besøke småbutikker, utecafeer etc . Vi kjører inn i Tyskland og frem til Stuttgart hvor vi reiser md SAS kl. 16.10 via Kastrup og lander på Sola kl. 22.05.

Vi kan tilby minibuss fra Sola  til de som bor i Nord fylket mot et tillegg   eller  overnatting på et av hotellene  på Sola mot et tillegg.

Pris pr person:   ved    30   -   41   betalende

Plass i B lugar nederste dekk    kr  14.890,-

Plass i M lugar midterste dekk  kr  15.890,-

Plass i A lugar øverste dekk      kr  16.890,-

Blir gruppen mellom 20 – 29  betalene blir det et tillegg på kr 480 pr person.

Tillegg for plass i enkel lugar  midterske dekk  + hotell rom på forepørsel

Etter  påmelding sendes det ut et depositum på kr  4000  pr person i Mars

Restsum forfaller  i Juni  2018.

Vi tar forbehold om eventuell valuta endring eller andre skatter og avgifter vi ikke har kontroll over.

På samme tur vil det også være noen pensjonister fra Statens Vegvesen Rogaland. Det vil gjøre det sansynlig at vi blir minimum 30 som reiser og dermed laveste pris.