Gå til innhold
NITO Vest-Agder

Pensjonister: Helse og trivsel – det Gode liv sett med legeøyne

Hør om hjernens funksjon når den fungerer som den skal og når den ikke fungerer som den skal. Kommuneoverlege Dagfinn Harr holder foredrag om forholdet mellom sykdom og helse.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Fullfør

Pensjonistutvalget i NITO Vest-Agder ønsker medlemmer og ledsagere velkomne til en sosial ettermiddag med Dagfinn Harr. Harr holder foredraget «Det gode liv» og har tidligere fått gode skussmål for foredraget.

Etter foredraget spiser vi pizza og hygger oss. Det blir også servert kake og kaffe.

Om foredragsholderen:

Dagfinn Haarr er kommuneoverlege i Kristiansand og har spesialisert seg i allmennmedisin og samfunnsmedisin. Harr er særlig opptatt av rusproblematikk og i 15 år var han fastlege for pasienter med ulike rusproblemer. Han er godt kjent som en aktiv og kontroversiell debattant i diskusjonen rundt behandling av rusavhengige i Norge.
Kommuneoverlegen har tidligere fått allmennmedisinsk forskningspris, allmennmedisinsk skribentpris og fagrådet innen rusfeltets pris. Han er også faglig medarbeider i Tidsskrift for Den norske legeforening. Dagfinn Harr er en dyktig formidler som får frem sitt budskap på en interessant og inspirerende måte, og han har alltid med en god dose humor.

Praktisk informasjon:

  • Det er gode parkeringsmuligheter ved Stiftelsen Arkivet.
  • Dette arrangementet er i samarbeid med Elkem Fiskaa Pensjonistklubb
  • Vi inviterer også ordinære medlemmer til vårt foredrag, med et lite forbehold om mulighet for at det kan bli ståplass hvis vi blir mange (begresent sitteplasser). Deltakere fra pensjonistgruppen blir prioritert sitteplasser.
  • Det blir i etterkant sendt faktura på e-post til de som må betale  (ordinære medlemmer/ledsagere).

Kontaktpersoner for arrangementet:

Bjørn Johan Andersen: 90578798  eller Geir Lier: 91883303