Gå til innhold
NITO Østfold

Tillitsvalgtsamling - Hedmark, Oppland og Østfold

Denne årlige samlingen har som mål å gi deg som tillitsvalgt aktuelt faglig påfyll og praktiske verktøy. I tillegg møter du andre tillitsvalgte fra regionen og kan skape deg et nyttig nettverk. Alt dette i fine omgivelser i Holmenkollen. Dette er samlingen du som NITO-tillitsvalgt ikke kan gå glipp av!

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Overnatting

Scandic Holmenkollen Park

Feltet er påkrevd

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Fullfør

Holmenkollen om kvelden

Arbeidslivet er i kontinuerlig utvikling. Det krever stadig ny kunnskap og ferdigheter hos både arbeidstakere og tillitsvalgte. Hvordan påvirkes ingeniørers og teknologers arbeidsoppgaver av digitalisering, globalisering og nye teknologier? Hva er behovet for kompetanseutvikling som resultat av endringene? Og hvordan kan vi som tillitsvalgte bidra til at våre medlemmer sikres best mulige rettigheter til kompetanseutvikling og etter- og videreutdanning?

Bli med på tillitsvalgtsamling

Torsdag 20. september

Tema: Livslang læring - Kompetanseutvikling

  • Hvordan påvirkes ingeniørers og teknologers arbeidsoppgaver av digitalisering, globalisering og nye teknologier? Hva er behovet for kompetanseutvikling som resultat av endringene?
  • Hvordan skal vi som tillitsvalgte forholde oss til endringer i arbeidslivet og hvordan får vi påfyll i rollen til å møte den nye hverdagen?
  • Hvordan kan NITO i et forhandlingsperspektiv sikre medlemmene best mulig rettigheter for kompetanseutvikling? Hva kan vi påvirke lokalt? Og hvilken drahjelp får vi fra arbeidet med sentrale tariffavtaler?
  • Hvordan er samspillet mellom kompetanseutvikling, etter- og videreutdanning på den ene siden og lønnsutvikling på den andre? Er det noen sammenheng? Eller er kompetanseutvikling først og fremst et middel til jobbtrygghet?

På ettermiddagen besøker vi Skimuseet og Holmenkollen.

Fredag 21. september

Tema: Lønn og tariff

  • Status og aktuelle utfordringer i lønns- og interessearbeidet
    Trond Markussen, president i NITO
  • Siste nytt fra ditt avtaleområde: Privat, Kommune, Stat, Spekter og Energi. Det legges opp til erfaringsutveksling. Representanter fra NITOs sentrale forhandlingsutvalg deltar.

Praktisk

Samlingen finner sted på ærverdige Scandic Holmenkollen Park.

Vi starter med registrering torsdag 20. september kl. 10.00. Program fra kl. 10.30 - 16.00. På ettermiddagen besøker vi Skimuseet og Holmekollen. Middag serveres kl. 19.30.

Samlingen fortsetter fredag 21. september kl. 8.30. Programmet avsluttes med lunsj kl. 11.30.

Dersom du ikke anledning til å være med på hele programmet, vil vi likevel gjerne ha deg med på samlingen. Bare legg en kommentar i fritekstfeltet ved påmelding om hvilke deler av programmet du ikke kan delta på.

Etter lunsj fredag blir det en separat samling for avdelingsstyrene og tariffutvalgene i avdelingene, hvor kongressforberedelser står på agendaen. Se her for mer info og påmelding.

 

Viktig!

Eventuell avmelding må skje innen 18. september via Min side  eller e-post til ditt avdelingskontor. Forfall uten beskjed (no show) blir fakturert med NITOs netto kostnader på kr. 2200,-

Viktig om deltakelse på tillitsvalgtkurs og -arrangementer

Som NITO-tillitsvalgt får du som regel dekket reise- og oppholdsutgifter og eventuell tapt arbeidsfortjeneste når du deltar på tillitsvalgtkurs.

Dersom kurset arrangeres av en annen avdeling enn den du lokalt er medlem av; ta kontakt med din lokale avdeling for nærmere avtale. OBS: Ikke bestill fly- og togbillett før dette er avtalt.

Se for øvrig NITOs reisepolicy (Min side)

Rett til fri? Hjemmel om permisjon for tillitsvalgtkurs