Gå til innhold
NITO Vestfold

Samling for arbeidsledige på Gründerhuset Hi5

Ønsker du å bli motivert og inspirert til å søke ny jobb? Trenger du tips til hvordan komme seg tilbake i arbeidslivet? Meld deg på dette arrangementet.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Vi ønsker velkommen til samling på Gründerhuset Hi5. Patrick Gudmundsen fra NITO og Erik Fredheim fra NITO Lederforum vil holde inspirerende innlegg. I tillegg vil det bli tid til å prate og dele erfaringer med andre deltakere.

Patrick Gudmundsen vil holde innlegg om:  

Erik Fredheim vil holde innelgg om: 

  • Fortrinnsretten
  • Hva NITO kan tilby arbeidsledige
  • Erfaringer fra «Jaktlag for jobbsøking»
  • Erfaringer fra DUJSK (Det unike jobbsøkerkurset)

Praktisk informasjon

Det vil bli enkel servering av kaffe og mat. 

Gründerhuset Hi5 ligger på Kaldnes på Nøtterøy, vis a vis Active Hotell og Badeland. Det går busser fra Tønsberg og det er gratis parkering i nærheten.

Patrick Gudmundsen

Patrick sitter i avdelingsstyret i NITO Vestfold og i fagutvalget NITO Egen bedrift. Han har også startet NITO Egen bedrift Vestfold. I tillegg er han daglig leder i Innovasjonskontoret, driver eget konsulentselskap og er aktiv i lokalpolitikken.

 

Erik Andreas Fredheim

Erik sitter i avdelingsstyret for NITO Vestfold og leder det lokale fagutvalget NITO Lederforum Vestfold. Han er opptatt av å skape gode tilbud til arbeidsledige og har tatt initiativ til kurs og samlinger, som for eksempel DJUSK (Det unike jobbsøkerkurset).