Gå til innhold
NITO Hedmark

Sommeravslutning på Kongsvinger Festning

Utvid ditt nettverk på en sosial sommerkveld i historiske Kongsvinger. Vi starter med en guidet byvandring i Øvrebyen, så klatrer vi vi oppover til Kongsvinger festning hvor vi avslutter kvelden med en hyggelig middag. Det settes opp buss fra Hamar.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Aktiviteter

tirsdag 12.06.2018 15:30-21:00

Kryss av under dersom du ønsker å ta bussen fra Vikingskipet/Hamar eller et sted langs ruten. Oppgi i ev ønsket påstigningssted i fritekstfeltet lengre ned

Feltet er påkrevd

tirsdag 12.06.2018 17:30-21:00

Kryss av under dersom du møter opp direkte på Kongsvinger kl. 17.30

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Fullfør

Kongsvinger Festning oversiktsbilde. Foto: Kongsvinger Festning, Bård Bratlie

NITO Hedmarks tradisjonelle sommeravslutning er en super anledning til å uvide ditt nettverk. Her samles NITO-medlemmer fra hele regionen og det er lett å bli kjent med andre ingeniører og teknologer.

Øvrebyen

I år går turen sør i fylket til Kongsvinger, hvor vi skal på vandring i Øvrebyen, Kongsvingers eldste bydel. Bydelen var tidligere leir og garnison til festningen "Königs Winger". I dag er den vernede trehusidyllen arena for kunst og håndtverk, kaféliv, festivaler og mye annet. Øvrebyen ble vernet som antikvarisk spesialområde i 1975 med mål om å bevare den særpregede stilen.

Kongsvinger festning

Festningen ble anlagt i årene fra 1673 til 1784 og har vært en viktig brikke i Norges rikspolitiske historie. Den er et av Hedmark fylkes viktigste kulturminner og trekker mange besøkende året rundt. Festningen byr på en fantastisk utsikt over Kongsvinger by og Glomma.

Program

15:30 Bussavgang fra Hamar (parkeringsplassen ved Vikingskipet)
17:30 Vandring i Øvrebyen / Felles oppmøtested: Kirketorget (parkeringsplassen ved Vinger kirke) 
19:00 Middag på Kongsvinger Festning
20:30 Vel hjem/Bussavgang til Hamar
22:30 Tilbake på Hamar

Bussen kjører fra Hamar via Elverum og langs Rv 2 til Kongsvinger. Ønsker du å gå om bord langs denne ruten vennligst legg inn en kommentar i fritekstfeltet ved påmelding. Avhengig av ønskene som kommer inn vil vi legge inn påstigningsstopp langs veien.

Aktuelle kurs og arrangementer i Hedmark