Gå til innhold
NITO Hedmark

Sommermøte med besøk hos norsk Helsearkiv

Bli med på omvisning og foredrag på nyåpnede norsk Helsearkiv på Tynset, eksklusivt for NITO-medlemmer. I etterkant kan du bli bedre kjent med andre medlemmer fra regionen under en hyggelig middag på Tynset Hotel.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Norsk Helsearkiv. Bilde: Statsbygg/Trond Isaksen
Norsk Helsearkiv. Bilde: Statsbygg/Trond Isaksen

Program:

17.00 Besøk hos Norsk helsearkiv med omvisning og foredrag

18.30 Middag på Tynset Hotel (2 retter: pizza og dessert)

Om arrangementet

Helsearkivet åpner dørene i starten av juni. Dagen etter den offisielle åpningen får NITO-medlemmene mulighet for en eksklusiv omvisning. Fordelen ved å delta på NITO-omvisningen er at det vil være mindre trangt om plassen og at du kan få mer omfattende informasjon om bygget og virksomheten enn under åpningen dagen før. I tillegg inviterer vi på en hyggelig felles middag på Tynset Hotel i etterkant av besøket på Helsearkivet.

Kostnader

Deltakelse er forbeholdt NITO-medlemmer og er gratis. Deltakelse inkluderer middagsservering (pizza og dessert) på Tynset Hotel. Drikke til middagen dekkes av hver enkel deltaker. 

Om norsk helsearkiv

Norsk helsearkivs oppdrag er å ta vare på eldre, bevaringsverdige pasientarkiver fra helseforetakene, og forvalte disse for bruk til forskning og andre dokumentasjonsformål. Det blir et landsdekkende arkiv for sykehussektoren, hvor både offentlige og private virksomheter får avleveringsplikt.  På arkivets datasenter blir det bygget en sikker sone for digitalisering og langtidslagring av personsensitive opplysninger. I løpet av de første tiårene er det estimert at over 75 000 hyllemeter (en full hylle fra Oslo til Minnesund) med papirjournaler skal digitaliseres og lagres i datasenteret.

Om bygget

Statsbygg er byggherre og HENT AS er engasjert som totalentreprenør for byggeprosjektet som er tegnet av Luseparken arkitekter.

Aktuelle kurs og arrangementer i Hedmark