Gå til innhold
NITO Oslo og Akershus

Sporveismuseet

Bli med på en historisk vandring blant byens gamle trikker.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Fullfør

(foto: sporveismuseet)

Vognhall 5

Sporveismuseet Vognhall 5 ligger på Majorstuen i Oslo. Vognhallen, som ble bygget i 1913 for Kristiania Elektriske Sporvei, er tegnet av Paul A. Due. Lokaltrafikkhistorisk forening flyttet inn i 1983 og åpnet museet første gang i 1985. I perioden 1995 – 1996 ble bygningen totalrenovert og hele utstillingen ble bygget opp på nytt.

Gjennom årene som har gått har utstillingene stadig blitt fornyet og nye områder i hallen blitt tilgjengeliggjort for publikum.

VI tar turen innom og får en omvisning kl. 12.00. Vi tar en felles lunsj etterpå i nærheten. Møt opp i god tid.

Pensjonistaktivitet i Oslo og Akershus

Dette er en programserie laget av og for NITO Pensjonistene i NITO Oslo og Akershus. Alle NITO-arrangementer er åpne for alle medlemmer, men pensjonistene vil bli prioritert.

NITO Pensjonistene

NITO Pensjonistene er et viktig nettverk for mange medlemmer som har sluttet i arbeidslivet. NITO Pensjonistene arrangerer temamøter, turer og omvisninger for alle medlemmer, men spesielt for de som definerer seg som pensjonist.

Selv om man som NITO Pensjonistene bare betaler 10% av medlemskontingenten, har man de samme medlemsfordeler og rettigheter som yrkesaktive medlemmer og deltar i avdelingens ulike aktiviteter. Mange NITO pensjonister bidrar aktivt hver måned til NITOs aktivitet utad og internt.