Gå til innhold
NITO Vestfold

Ingeniører Uten Grenser etableres i Vestfold

Vil du vite mer om Ingeniører Uten Grenser Vestfold? Meld deg på dette arrangementet for å påvirke og si din mening om det nye lokallaget.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Tekna og NITO inviterer til stiftelsesmøte av et lokallag i Vestfold for Ingeniører Uten Grenser (IUG).

Vi oppfordrer alle våre medlemmer som har et engasjement for å gjøre verden litt bedre med hjelp av ingeniørkunst, til å bidra til at det etableres et lokallag i Vestfold.

Vi har behov for at folk melder sin interesse til å sitte i en stiftelseskomité for å forberede stiftelsesmøtet og til å sitte i styret i det nye lokallaget. Meld fra om dette i tekstfeltet under påmeldingen eller send en e-post til med «IUG» i emnefeltet.

Praktisk informasjon

  • Møtested: A1-71. Gå inn hovedinngangen, og det vil være en person som viser veg
  • Servering av wraps og kaffe 
  • Gratis parkering bak hovedbygget

Ingeniører Uten Grenser Norge (UIG)

  • Ingeniører Uten Grenser Norge er en organisasjon som bidrar med ingeniørfaglig kompetanse i bistandsarbeid. Vår visjon er å fremme utvikling gjennom humanitær ingeniørkompetanse. Vi er en av mange nasjonale organisasjoner under paraplyen Engineers Without Boarders (EWB) i verden.
  • De ulike EWB-organisasjonene er alle unike og relativt uavhengige. EWB-organisasjonene arbeider stort sett med kunnskapsformidling rundt ingeniørfaglig utviklingsarbeid, samt igangsettelse og støtte til ulike nasjonale og internasjonale utviklingsprosjekter. Dette innebærer både rekruttering og trening av ingeniører, samt ulike former for prosjektstøtte.
  • Ingeniører Uten Grenser Norge har sitt utspring i lokalt bistandsengasjement blant ingeniører og ingeniørstudenter over hele landet. Gjennom hjelp fra blant annet NITO og Tekna ble dette engasjementet videreført til en formell organisasjonsetablering den 7. februar 2011.

Les mer om Ingeniører Uten Grenser Norge