Gå til innhold
NITO Hordaland

Stressmestring

Som ledere er du en viktig rollemodell. Stress smitter på omgivelsene og det fine er at også ro får de rundt oss til å ha det bedre.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under
Loading

Mange tror at stress kommer fra at vi har for mye å gjøre, den klassiske «tidsklemmen». Men dette er en alt for forenklet definisjon.
Stress er mentalt og kan komme i mange ulike situasjoner. Fellesnevneren er som regel en følelse av mangel på kontroll, tankekjør om ting som har skjedd og fremtidige prestasjoner.

Mål for kurset

Å bli mer bevisst over egne kilder og reaksjoner på stress. Her kommer du også til å lære noen enkle metoder for å kunne håndtere denne typen av situasjoner bedre. Slik får du en mer balansert hverdag.

Forhåpentligvis blir du inspirert til å integrere dette i din hverdag. Dette er ikke en «quick fix», men mer en «quick start». Det krever en del innsats, men det er verdt det!

Hvem passer dette for

Workshopen passer for ledere som ønsker mer jobbglede og økt fokus.
Kurset bygger på teori fra oppmerksomhets trening/Mindfulness og NLP coaching, som handler om å beholde roen ved å bruke energien effektivt. Innholdet er forskningsbasert.

Lederforum har behov for flere i arbeidsgruppen, spesielt er det ønskelig at der kommer inn flere fra privat sektor. Dersom dette er noe for deg eller du har spørsmål rundt dette kan du kontakte

Dersom du har forslag til foredragsholdere eller tema kan du også kontakte Jeanette Rasmussen.

Foredragsholder er DNCF sertifisert Coach og instruktør i Mindfulness.

Hennes metoder er:

  • NLP Coaching
  • Mindfulness/Oppmerksomhets trening
  • Helse Coaching
  • 7 habits of highly effective people/Covey
  • JTI JungsTypologi

Uteblir du fra arrangementet uten å gi beskjed, blir du fakturert 300 kroner.