Gå til innhold
NITO Sør-Trøndelag

Kræsjkurs i Matte 1 (Kalvskinnet)

Stressa for eksamen i Matte 1? Få en god faglig repetisjon og et nytt perspektiv på stoffet. Superformidler Øystein Grøndahl vil i løpet av kurset lede deg gjennom viktige temaer, slik at du er godt rustet for eksamen.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Matematisk gradestokk og person. Colourbox.

Still forberedt til eksamen

Det vil bli en gjennomgang av sentrale temaer i pensum, og gode tips til hvordan du kan lykkes på eksamen. I tillegg til ren mattekunnskap gir kurset ekstra motivasjon til din kommende eksamen i matte 1. Dette er din sjanse til å friske opp, og sørge for at du kan det du burde før eksamen!

Kursholder vil være Øystein Grøndahl, læringsmiljøprisvinner, tidligere høyskolelektor, nå rådgiver og JAVA-utvikler. Kræsjkurs i matte har lenge vært en kjærkommen tradisjon blant NITO studenter over hele landet, og Øystein er kjent for å være en fantastisk dyktig foredragsholder. 

Vi gjør oppmerksom på at dette kurset ikke har en tilknytning til Matematikk 1 som holdes ved NTNU. NITO kjenner ikke til innholdet i årets eksamen i dette emnet.
  • Kursholder: Øystein Grøndahl - Foto Kristoffer Moene RødKursholder Øystein Grøndahl har omtrent 540 studiepoeng innenfor alt fra programmering, matematikk og fysikk til japansk bildekunst og vitenskapen bak glede.
  • Han har også undervist i matematikk og fysikk i høyere utdanning i 10 år, og holdt kurs ved nesten alle høgskolene og universitetene i Norge. Hans teknikker for å lære er bygd på egene og andres erfaringer. 

 

Sted: NTNU Kalvskinnet
Rom: KA-TBA001, Akrinn

Dette kurset er kun for medlemmer av NITO. 

 

Fem ekstra gode grunner til å bli studentmedlem

  1. Gratis NITO Studentforsikring - forsikring av din PC, mobil og nettbrett! Forsikringen inkluderer verdisikring, tyveri- og ulykkesforsikring.
  2. Halv pris på innboforsikring - dekker «alt» du eier og har... Sannsynligvis Norges beste: Dekker opptil 2,75 millioner i innbo og løsøre.
  3. Bygg nettverk: Faglige og sosiale arrangementer på ditt studiested. Vi tilbyr alt fra krasjkurs i matte og råd om studentøkonomi til klatrekurs og eksklusive fester.
  4. Bli rustet for din første jobb – få enklere overgang til arbeidslivet. Vi kvalitetssikrer CV'en din, gir jobbsøkerkurs og gjennomgår arbeidsavtalen din.
  5. Gratis kompendier og fagmagasiner: Teknisk Ukeblad (ordinært 1240,-), fagtidsskriftet Bioingeniøren, bladet Matindustrien (990,-), og medlemsmagasinet NITO Refleks. I tillegg får du tilgang på kompendier innen relevante fagområder.

Du har også tilgang til alle de andre medlemsfordelene for NITO-medlemmer

Bli studentmedlem i NITO

Medlemskapet koster 300 kroner for hele studieperioden, og gir deg mange medlemsfordeler.

Bli medlem nå