Gå til innhold
NITO Møre og Romsdal

Student: Få gjennomslag for dine saker - slik formidler du bedre

Sørg for at du og dine medstudenter vinner fram. Pass på å ikke forkludre budskapet ditt. Lær hvordan du blir skolens beste formidler.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Fullfør

Som student og tillitsvalgt for klassen din skal du kunne fremme ulike saker og klager for ledelsen på skolen. Det er viktig at formidlingen skjer på en slik måte at du får forklart deg godt og at det blir en løsning som du og dine medstudenter er fornøyd med.

- Kanskje er selve saken ikke så komplisert, men formidlingen kan noen ganger gjøre saken utydelig og vanskeligere enn nødvendig, sier Ann-Kristin Tveten. Hun er førsteamanuensis ved NTNU i Ålesund, og leder for NITOs etatsgruppe for Universiteter og Høgskoler. Hun har flere ganger sett at formidlingen kan være den største hindringen for å få gjennomslag.

Ann-Kristin Tveten mener at mange studenter har nytte av å bli bedre til å formidle. Tveten tok initiativ til dette kurset hvor hun formidler sine erfaringer og deler tips og råd. På dette kurset lærer du hvordan du formidler og legger fram saker på en best mulig måte.

- Etter mange år som NITO-tillitsvalgt selv, så vet jeg at all den drillingen som vi får gjennom NITOs tillitsvalgsopplæring gir oss fortrinn når vi skriver høringer, klager og legger fram saker for ledelsen.
Ann-Kristin Tveten

Kurset er først og fremst ment som opplæring til studenter som er NITO-medlemmer og klassetillitsvalgte, men er åpent for alle interesserte. Ved stor pågang vil NITO-medlemmer prioriteres.

Praktisk

  • Enkel servering ved kursstart. Gi beskjed om eventuelle allergier ved påmelding.
  • Ved spørsmål ta kontakt med , leder for NITO Studentene NTNU i Ålesund

Bli studentmedlem i NITO

Medlemskapet koster 300 kroner for hele studieperioden, og gir deg mange medlemsfordeler.

Bli medlem nå

Andre kurs og arrangement i NITO Møre og Romsdal