Gå til innhold
NITO Sør-Trøndelag

Teaterforestillingen: Spelemann på taket

Dette er en av verdens mest populære musikaler, der sanger som Om eg var ein rik mann og Tradisjon for lengst er blitt en del av vår felles musikk-kultur.

Arrangementet er fulltegnet og lukket for påmelding.

Spelemann på taket. Foto: GT Nergaard

I stykket får vi høre historien om den fattige melkebonden og fembarnsfaren Tevje i hans kamp for å opprettholde sine jødiske tradisjoner i byen Anatevka, på begynnelsen av 1900-tallet.

Historien utspiller seg i en brytningstid hvor antisemittismen truer, men stykket bærer likevel preg av fremtidshåp og livslyst. "Spelemann på taket" er en gripende fortelling om kultur, religion og samfunnsendringer. Les mer om stykket på Trøndelag teaters nettside.

Teaterstykket er basert på historier av Sholom Aleichem, og ble skrevet som musikal i 1964 med Jerry Bocks kjente klassikere som Om eg var ein rik mann, Tradisjon, Parmakar, Parmakar, Sol stig, sol sig og Held du av meg?

FORUM FOR ETABLERTE TEKNOLOGER

Forum for Etablerte Teknologer (FET) er en arena hvor ingeniører og teknologer over 35 år samles i faglige, kulturelle og sosiale fora for å knytte kontakt og utveksle erfaringer. FET tar sikte på to-tre arrangementer hvert halvår, med mål om minst ett faglig og ett mer uformelt arrangement. Ta kontakt hvis du har tips og/eller tema.

Kurs og arrangementer i Sør-Trøndelag

Oversikt over kommende lokale kurs og arrangementer i Sør-Trøndelag