Gå til innhold
NITO Hordaland

Temamøte: GDPR - Bergen

GDPR - Nye personvernregler - hvilken betydning får dette for deg?

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Fullfør

Du har kanskje hørt om disse fire bokstavene – GDPR (General Data Protection Regulation)? Dette er nye regler om hvordan opplysningene om oss skal behandles. 

I dette temamøtet setter vi fokus på hva som er nytt i dagens regelverk og hva regelverket betyr for deg.

Etter fullført kurs har du;

  • Innsikt i regelverket – Forskjellen på gammel og ny personopplysningslov
  • Innsikt i arbeidsgivers mulighet til å bruke personopplysninger til kontroll/overvåkning av de ansatte og hvordan tillitsvalgte kan forholde seg til dette
  • Hvordan skal tillitsvalgte håndtere personopplysninger

I dagens digitaliserte verden etterlater vi mange spor om våre bevegelser og handlinger. Dette gjelder også i arbeidslivet. Alle arbeidsgivere bruker personopplysninger om sine ansatte, noen i liten skala, andre i stor. Noen ansatte tenker ikke på dette som en utfordring andre liker ikke at arbeidsgiver vet «alt». 

Som et ekstratilbud til våre medlemmer som er selvstendig næringsdrivende legger vi inn en ekstra post i programmet. Her blir det særskilt fokus på hva det nye regelverket betyr for deg, og hvilke hensyn du må ta i forhold til behandling av kundeopplysninger.

 Reglene er utarbeidet og vedtatt i EU og vil gjelde i hele Europa – også i Norge.