Gå til innhold
NITO Hedmark

Temamøte: GDPR - Hamar

General Data Protection Regulation er de nye personvernreglene som trer i kraft fra i år. Hva innebærer endringene for deg som kunde, medlem, tillitsvalgt eller selvstendig næringsdrivende?

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Fullfør

GDPR. Mann med lås. bilde: Colorbox

I dagens digitaliserte verden etterlater vi mange spor om våre bevegelser og handlinger. Dette gjelder også i arbeidslivet. Alle arbeidsgivere bruker personopplysninger om sine ansatte, noen i liten skala, andre i stor. Noen ansatte tenker ikke på dette som en utfordring andre liker ikke at arbeidsgiver vet «alt».

De nye personvernreglene er utarbeidet og vedtatt i EU og vil gjelde i hele Europa – også i Norge. Som kunde hos en virksomhet, eller som medlem i en eller flere organisasjoner vil vi møte krav om samtykker. Hva betyr egentlig dette for den enkelte?

Foreleser NITO-advokat Beate Sire Dagslet gir deg

  • Innblikk i regelverket – forskjellen på gammel og ny personopplysningslov
  • Informasjon om hvordan tillitsvalgte skal håndtere personopplysninger
  • Som et ekstratilbud til våre medlemmer som er selvstendig næringsdrivende eller håndterer kundeopplysninger legger vi inn en ekstra post i slutten av programmet. Her blir det særskilt fokus på hva det nye regelverket innebærer ved behandling av kundeopplysninger.

 

Aktuelle kurs og arrangementer i Hedmark