Gå til innhold
NITO Telemark

Temamøte: GDPR - nye regler - hva betyr dette for deg?

Du har kanskje hørt om de fire bokstavene – GDPR, General Data Protection Regulation? Dette er de nye reglene om hvordan opplysningene om oss skal behandles. Hvilken betydning får dette for deg som medlem eller tillitsvalgt?

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Fullfør

På temamøte setter vi fokus på hva som er nytt i dagens regelverk og hva regelverket betyr for deg som medlem eller tillitsvalgt.

Foreleser NITO-advokat Beate Sire Dagslet gir deg

  • Oversikt over regelverket – forskjellen på gammel og ny personopplysningslov
  • Oversikt over arbeidsgivers mulighet til å bruke personopplysninger til kontroll/overvåkning av de ansatte og hvordan tillitsvalgte kan forholde seg til dette
  • Infromasjon om hvordan skal tillitsvalgte håndtere personopplysninger

I dagens digitaliserte verden etterlater vi mange spor om våre bevegelser og handlinger. Dette gjelder også i arbeidslivet. Alle arbeidsgivere bruker personopplysninger om sine ansatte, noen i liten skala, andre i stor. Noen ansatte tenker ikke på dette som en utfordring andre liker ikke at arbeidsgiver vet «alt».

De nye reglene er utarbeidet og vedtatt i EU og vil gjelde i hele Europa – også i Norge. Som kunde hos en virksomhet, eller som medlem i en eller flere organisasjoner vil vi møte krav om samtykker. Hva betyr egentlig dette for den enkelte?

Praktisk

  • Informasjon om møterom på Høgskolen vil bli lagt ut på et senere tidspunkt
  • Arrengementet er åpent for medlemmer i omkringliggende avdelinger
  • Reise dekkes av den enkelte

Kommende arrangementer i Telemark

Benytt anledning, sjekk ut og meld deg på flere arrangementer med det samme!