Gå til innhold
NITO Hordaland

Tillitsvalgt: pensjon og lønnsoppgjør

Bli med på en inspirerende ettermiddag med andre tillitsvalgte på tvers av sektorer og bedrifter i Hordaland. Det blir både faglig påfyll om tariff og blir bedre kjent.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Fullfør

Vi har kunnskapen

Vi har lagt opp et program med erfaringsutveksling, tid til å prate med andre samtidig som du får nyttig informasjon som er nyttig i rollen som tillitsvalgt.

Pensjon

Pensjon er et tema som angår oss alle. Har du oversikt over de grunnleggende pensjonsordningene og hvordan disse fungerer? Hvordan fungerer de forskjellige regelverkene sammen og parallelt? På konferansen vil NITO- advokat Vigdis Texmon ha en kort introduksjon på dette temaet.

Foreløpig program

16.30 Registrering, bevertning og mingling

17.00 Fellesdel for alle avtaleområder

  • Presentasjon av avdelingsstyret og kontoret
  • Hva er verdien av å verve et medlem? Hva betyr det for deg å ha en engasjert tillitsvalgt? Hvordan er "livet" uten tillitsvalgt?
  • Pensjon ved Vigdis Trulsen Texmon

18:30 Møter på de ulike avtaleområder 

  • Styrets kontaktperson sier litt om hva som forventes i de forskjellige rollene, og hva styret kan bidra med av hjelp til de forskjellige tillitsvalgte
  • Lønnsoppgjøret v/leder for lokalt tariffutvalg
  • Valg av delegater til Sentrale Tariffkonferansene

Viktig

Om du er påmeldt og ikke kan delta, er det mulig å melde seg av arrangementet på Min side. Uteblir du fra arrangementet uten å gi beskjed, blir du fakturert 400 kroner.

Kurs og arrangementer i Hordaland