Gå til innhold
NITO Oppland

Topptillitsvalgtsamling for Oppland og Hedmark

Bli med på en helg smekkfull med faglig påfyll, egenutvikling og nettverksbygging! Vi får et innblikk i NITOs strategier, og skal jobbe med avdelingenes handlingsplan for 2019. Alt i vakre omgivelser på Nythun Høyfjellstue i Valdres.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Aktiviteter

fredag 11.01.2019 17:00-13:30

Kryss av under dersom du ønsker å delta med ledsager. Pris for ledsagers deltakelse er kr 2000,- og faktureres medlemmet.

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Faktura sendes til

Annen fakturamottaker

Nythun Høyfjellstue.

NITO avdelingene i hhv Oppland og Hedmark har et utstrakt samarbeid. Likevel har det aldri før blitt invitert til felles topptillitsvalgtsamling. Dette skal endre seg nå!

Kick-off for 2019

Innlandsavdelingene inviterer avdelingstillitsvalgte med ledsager til topptillisvalgtsamling på Nythun Høyfjellstue. Samlingen er vårt innledende arbeid foran et hektisk år for våre tillitsvalgte og medlemmer. Gode motiverende foredrag, arbeid med handlingsplan og hyggelige omgivelser gir oss et godt utgangspunkt for arbeidet i 2019.

Nythun

NITO Oppland har brukt Nythun Høyfjellstue til sine styrekonferanser i mange år, og det er en grunn til at vi alltid kommer tilbake. Nythun er først og fremst stedet hvor du spiser godt, og har blitt rangert som distrikts-Norges 3. beste spisested. I tillegg har de en varm og trivelig atmosfære som bare må oppleves.

Vertskapet har bakgrunn fra gourmetkjøkken i inn- og utland. Disse kunnskapene er kombinert med gode, norske tradisjoner, så på Nythun kan du nyte gourmetmåltider og enklere kost – lagd med kjærlighet til mat og gjest, friske råvarer og entusiasme.

Program

Fredag 11. januar

17.00 – 17.30 Ankomst. Servering av kaffe/te og rundstykker
19.00 Middag

Lørdag 12. januar

Egenutvikling og nettverksbygging

Søndag 13. januar

Arbeid med strategier og handlingsplan
13.00 Lunsj og avreise

Lesdagere kan delta på programposter de finner interessante.