Gå til innhold
NITO Telemark

Torskeaften med faglig påfyll

Bli med når vi byr på god mat samt refleksjoner om kvinner og teknologi fra Marit Kittelsen, ingeniør med mer enn 30 års erfaring fra ulike virksomheter i Grenlands-området.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Aktiviteter

fredag 08.03.2019 18:00-22:00

Feltet er påkrevd

Personopplysninger

Loading

Forum for etablerte teknologer ønsker velkommen til en hyggelig kveld på selveste kvinnedagen. Både unge og eldre medlemmer er velkommen og det er også mulig å ta med ledsager. I tillegg til faglig påfyll byr vi på tradisjonell torskemiddag. 

Refleksjoner fra Marit Kittelsen - kvinnelig ingeniør i en "mannsalder"

Marit startet yrkeslivet som nyutdannet maskingeniør for over tretti år siden i industrien i Grenland. Hun hatt en spennende karriere, med jobber som maskiningeniør på Norcem i Breivik, som prosjektleder i selskapet SCA Mölnlycke, som revisjonsleder/konsulent i DNV-GL og med helse/arbeids- og ytre miljø, i Grenland Group og i Skagerak Energi. I dag jobber hun med klima- og miljøutfordringene i Eramet Norway. Denne kvelden vil hun dele sine reflksjoner fra å ha vært kvinnelig ingeniør i industrien gjennom en "mannsalder". 

Tidsplan

Foredraget starter kl. 18:00, middagen serveres i Havestuen kl. 19:30. 

Praktisk

Drikke betales av den enkelte direkte på hotellet. NITO sender ut faktura for egenandelene som er kr. 100 for medlem og kr. 450 for ledsager. 

Kontakt forum for etablerte teknologer

Ola Aas, telefon 95031687

Kommende arrangementer i Telemark

Meld deg på med det samme om noe er aktuelt for deg