Gå til innhold
NITO Telemark

Besøk DuVerden i 2017 - gratis familiebilletter

Besøk DuVerden og få med deg et supert medlemstilbud. Har du og familien vært der før? Det spiller ingen rolle, for det er stadig nye morsomme, kreative og utfordrende aktiviteter på vitensenteret og ingen opplevelser er like. Dette er stedet å dra tilbake til!

Bruk av NITOs 2 familiebilletter avtales direkte med DuVerden på telefon 95428959.

NITO støtter Vitensenteret - og Vitensenteret støtter oss. Det er en vinn-vinn situasjon.

NITO Telemark disponerer 2 gratis familiebilletter i 2017. Hver billett kan benyttes av inntil 2 voksen og 2 barn, alternativt 1 voksen og 3 barn.  

Og det betyr at du kan ta med deg familien på gratis besøk:

  • Besøk senteret når det passer. Dere velger selv dag, men du må sjekke med DuVerden om billettene er ledig for bruk.
  • Ring 95428959 for å avtale tid / reservere.
  • Ta med deg medlemsnummeret ditt (finn på Min Side eller i en e-post fra NITO) så skrives du inn i gjesteboka ved ankost.

Vi gjør oppmerksom på at det kan fastsettes egne priser på utvalgte arrangementer.

Hva skjer på DuVerden?

  • Varierte aktiviteter hele året
  • Faste aktiviteter og verksteder i helger, ferier og i høytider
  • Styr skip med hjelp av en skipssimulator inn Langesundsfjorden, forbi Brevik, opp Frierfjorden og legg til kai ved DuVerden!
  • Ta en tur i verdensrommet eller andre morsomme reiser i vitenskapens verden
  • Test ut Little Bits eller andre spennende aktiviteter 

Svaret på dette og mye, mye mer finner dere på DuVerden!

Vi oppfordrer NITO-medlemmer i Telemark til å benytte anledningen og ta med seg familien på en spennende opplevelsesdag! Nærmere informasjon om Vitensenteret, åpningstider og tilbud finner dere på DuVerdens hjemmesider.
Ring DuVerden for å sjekke om billettene er ledige for bruk/reservasjon.

VI ER MED PÅ LAGET

NITO Telemark har en samarbeidsavtale med DuVerden. Denne varer fram til desember 2017. Samarbeidet er en del av NITOs satsing på teknologi- og realfag for barn og unge.

I 2014 sponset vi DuVerden med innkjøp av Globen som står i første etasje. I 2015 bidro vi til innkjøp av læringsmateriellet "Little Bits" som fikk navnet "NITO Bits". Dette ble så populært av vi også i 2016 og 2017 har valgt å støtte innkjøp av mer materiell.

Gjennom samarbeidet med DuVerden følger vi opp samarbeidsavtalen mellom NITO og de regionale vitensenterne i Norge samt NITOs politikk - Utdanning og rekruttering og vedtak fattet av Kongressen i 2015:

- Det er viktig å øke barn og unges interesse og motivasjon for realfag, samt å styrke rekrutteringen og kjønnsbalansen i realfagene. Det er også viktig å øke kunnskapen om og interessen for realfag og teknologi i samfunnet generelt.