Gå til innhold
FAG

Bli en bedre leder modul 1

Lederkurs: Møter du i blant på utfordringer med å engasjere og lede dine ansatte, og med å forstå alle situasjoner som oppstår? På dette kurset vil du lære praktiske hjelpemidler som raskt hjelper deg å bli en bedre, og mer effektiv leder.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Fullfør

Kurset er selvstendig, men vi anbefaler at du også tar del 2 "bli en bedre leder, modul 2", 31. oktober - 1. november, for å få størst mulig utbytte og en god pris. 

Illustrasjon: Bli en bedre leder

På dette lederkurset vil du:

  • Bli kjent med deg selv som leder, og lære å led deg selv.
  • Lære enkle praktiske verktøy som kan hjelpe deg i lederrollen
  • Bli en bedre leder, ved å se mennesker og situasjoner på en helt annen måte.

Du får direkte oppfølging av kursholder i etterkant av kurset for å hjelpe deg å anvende det du har lært når du kommer tilbake på jobb!

Hvorfor gå på lederkurs?

Bli den lederen dine medarbeidere fortjener. Selvledelse er kritisk for å kunne lede andre, og det er først når du kjenner deg selv, og er bevisst din egen lederstil at du kan forbedre deg.

På dette kurset skal du bli tryggere i lederrollen, enten du har vært leder i mange år, eller her helt ny som leder. Du vil se ledelse fra et nytt perspektiv, og vil i løpet av to kursdager bli en bedre, mer effektiv og tydelig leder.

Vi anbefaler at du også melder deg på del 2, den 8.-9. mars, for å bli enda bedre. Deltar du på begge kursene får du totalt 2000 kroner rabatt på kursene.

 

På del 2 av kurset lærer du å:

  • Hjelpe andre i å utvikle seg
  • Lede effektivt og tydelig gjennom kommunikasjon
  • Gi feedback og planlegge arbeid på en god måte

Les mer om del 2 her.

 

KURSHOLDER: Morten Nilsen, Leading EdgeForedragsholder: Morten Nilsen

Morten har bred erfaring fra ledelse og prestasjonsutvikling og er en attraktiv kurs- og foredragsholder i mange store organisasjoner. Han gjennomfører alt fra en til en ledercoaching, foredrag, lederkurs til større lederutviklingsprogram, og er genuint interessert i å hjelpe og utvikle andre mennesker. Han er også en ettertraktet mentaltrener. Morten er sertifisert NLP Master Practitioner og har utdannelse fra sjøkrigsskolen og Handelshøgskolen BI i tillegg til flere års studie innen psykologi og ledelse.

Morten er svært opptatt av at du skal ha størst mulig verdi igjen for kurset. Det vil du merke. Han har i tillegg en evne til å stille spørsmål som du sjeldent møter.

Prisinformasjon

Deltar du på både del en, og del to får du kr 1.000,- i avslag på hvert kurs. Gjelder både medlem- og ikkemedlemspris. 

Aktuelle kurs i ledelse og prosjektledelse

Kiwa Teknologisk Institutt AS, Oslo, 19. april 2017