Gå til innhold
FAG

Bli en bedre leder - Få ledige plasser!

Har du som leder erfart at det kan være utfordrende å gi tilbakemeldinger? Eller at du ikke blir forstått og bruker mye tid på å gi instrukser? På dette kurset blir du bedre på å kommunisere med og utvikle dine medarbeidere,

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Faktura sendes til

Annen fakturamottaker

Fullfør

 

Kurset er selvstendig, men vi anbefaler at du også tar del 1 "bli en bedre leder, modul 1", 13. - 14. februar, for å få størst mulig utbytte og en god pris.

Etter kurset vil du kunne

  • Hjelpe andre i å utvikle seg
  • Lede effektivt og tydelig gjennom kommunikasjon
  • Gi feedback og planlegge arbeid på en god måte

Detaljert program kommer

Ønsker du å lede smartere, mer effektivt og å bli mer tydelig overfor dine medarbeidere? Det kan være utfordrende å lede andre, og i alle fall på en måte hvor de du leder kan utvikle seg og kommunisere bedre med lederen sin. Du som leder vil på dette kurset lære å ta tak i ulike problemer som gjør at du og dine medarbeidere kan jobbe smartere.

Du synes kanskje ikke det er lett å gi tilbakemeldinger til dine medarbeidere, eller å forklare en sak på en måte som blir forstått. På dette kurset lærer du akkurat dét!

Dette kurset er en unik mulighet for deg som leder å utvikle deg i en retning som du og dine medarbeidere vil sette stor pris på.

Vi anbefaler at du også melder deg på del 2, den 28.-29. sep, for å bli enda bedre. Deltar du på begge kursene får du totalt 2000 kroner rabatt på kursene.

På del 1 av kurset lærer du å:

  • Bli kjent med deg selv som leder, og lære å led deg selv.
  • Lære enkle praktiske verktøy som kan hjelpe deg i lederrollen
  • Bli en bedre leder, ved å se mennesker og situasjoner på en helt annen måte.

Vi ses på kurs

KURSHOLDER: Morten Nilsen, Leading EdgeForedragsholder: Morten Nilsen

Morten har bred erfaring fra ledelse og prestasjonsutvikling og er en attraktiv kurs- og foredragsholder i mange store organisasjoner. Han gjennomfører alt fra en til en ledercoaching, foredrag, lederkurs til større lederutviklingsprogram, og er genuint interessert i å hjelpe og utvikle andre mennesker. Han er også en ettertraktet mentaltrener. Morten er sertifisert NLP Master Practitioner og har utdannelse fra sjøkrigsskolen og Handelshøgskolen BI i tillegg til flere års studie innen psykologi og ledelse.

Morten er svært opptatt av at du skal ha størst mulig verdi igjen for kurset. Det vil du merke. Han har i tillegg en evne til å stille spørsmål som du sjeldent møter.

 

Prisinformasjon

Deltar du på både del en og del to av dette kurset får du kr. 1.000,- i avslag på prisen på hvert kurs. 

Aktuelle kurs i ledelse, prosjektledelse og økonomi

Kiwa Teknologisk Institutt AS, Oslo, 27. februar 2017

Kiwa Teknologisk Institutt AS Avd Stavanger, Stavanger, 7. mars 2017