Gå til innhold
FAG

Bli en bedre leder, modul 2

Lederkurs: Har du som leder erfart at det kan være utfordrende å gi tilbakemeldinger? Eller at du ikke blir forstått og bruker mye tid på å gi instrukser? På dette kurset blir du bedre på å kommunisere med og utvikle dine medarbeidere,

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema

Logg inn

Personopplysninger

Arbeidsgiver

Loading
Vi kjenner ikke denne arbeidsgiveren, vennligst fyll inn adressen under

Fullfør

Kurset er selvstendig, men vi anbefaler at du også tar del 1 "bli en bedre leder, modul 1", 26. - 27. september, for å få størst mulig utbytte og en god pris.

Etter kurset vil du kunne

  • Hjelpe andre i å utvikle seg
  • Lede effektivt og tydelig gjennom kommunikasjon
  • Gi feedback og planlegge arbeid på en god måte

Du får direkte oppfølging av kursholder i etterkant av kurset for å hjelpe deg å anvende det du har lært når du kommer tilbake på jobb! 

Ønsker du å lede smartere, mer effektivt og å bli mer tydelig overfor dine medarbeidere? Det kan være utfordrende å lede andre, og i alle fall på en måte hvor de du leder kan utvikle seg og kommunisere bedre med lederen sin. Du som leder vil på dette kurset lære å ta tak i ulike problemer som gjør at du og dine medarbeidere kan jobbe smartere.

Du synes kanskje ikke det er lett å gi tilbakemeldinger til dine medarbeidere, eller å forklare en sak på en måte som blir forstått. På dette kurset lærer du akkurat dét!

Dette kurset er en unik mulighet for deg som leder å utvikle deg i en retning som du og dine medarbeidere vil sette stor pris på.

Vi anbefaler at du også melder deg på del 2, den 28.-29. sep, for å bli enda bedre. Deltar du på begge kursene får du totalt 2000 kroner rabatt på kursene.

På del 1 av kurset lærer du å:

  • Bli kjent med deg selv som leder, og lære å led deg selv.
  • Lære enkle praktiske verktøy som kan hjelpe deg i lederrollen
  • Bli en bedre leder, ved å se mennesker og situasjoner på en helt annen måte.

Vi ses på kurs

KURSHOLDER: Morten Nilsen, Leading EdgeForedragsholder: Morten Nilsen

Morten har bred erfaring fra ledelse og prestasjonsutvikling og er en attraktiv kurs- og foredragsholder i mange store organisasjoner. Han gjennomfører alt fra en til en ledercoaching, foredrag, lederkurs til større lederutviklingsprogram, og er genuint interessert i å hjelpe og utvikle andre mennesker. Han er også en ettertraktet mentaltrener. Morten er sertifisert NLP Master Practitioner og har utdannelse fra sjøkrigsskolen og Handelshøgskolen BI i tillegg til flere års studie innen psykologi og ledelse.

Morten er svært opptatt av at du skal ha størst mulig verdi igjen for kurset. Det vil du merke. Han har i tillegg en evne til å stille spørsmål som du sjeldent møter.

 

Prisinformasjon

Deltar du på både del en og del to av dette kurset får du kr. 1.000,- i avslag på prisen, på hvert av kursene. 

Aktuelle kurs i ledelse og prosjektledelse

Kiwa Teknologisk Institutt AS, Oslo, 19. april 2017