Gå til innhold
FAG – KURS OG KONFERANSER

Certified Scrum Master (CSM)

I samarbeid med Glasspaper.

Påmelding gjennom Glasspaper

Meld deg på her

Kurset arrangeres i samarbeid med Glasspaper. Som NITO medlem får du 15% rabatt på dette kurset hvis du oppgir medlemsnummeret ditt når du melder deg på.

Certified Scrum Master (CSM)

Dette kurset gir deg kunnskap om Scrum slik at du kan introdusere det i din organisasjon, og bli en verdifull og nyttig deltaker i et Scrum-prosjekt. Kurset er komplett i den forstand at det gir innblikk i alle aspekter ved Scrum. Du vil få en uvurderlig basis for å drive fram en endring mot Scrum eller delta i Scrum-prosjekter.

Kurset gjennomføres svært interaktivt med øvelser og diskusjoner. Kursholder har lang erfaring med innføring av Scrum og andre smidige rammeverk og teorien vil understrekes med praktiske eksempler. Kurset går dypt inn i hele Scrum rammeverket, men vil også vie mye oppmerksomhet til kompletterende, smidige teknikker og metoder. Kurset består av forelesninger, gruppeoppgaver, historier og anekdoter fra norsk IT-bransje samt konkrete diskusjoner med klassen.

Til forskjell fra andre tilsvarende kurs har vi valgt å sette et tak på 25 deltagere på kurset. Dette er for å gi maksimal verdi til deltagerne gjennom dialog og muligheten til å stille konkrete spørsmål.

Om gjennomføringen av kurset:

  • Sertifisering er inkludert i prisen.
  • Kurset starter kl 09.00 og avsluttes kl 17.00 begge dager.
  • Kurset kvalifiserer til 15 PDUer.
  • Norsk instruktør.
  • Alle får tilgang til kursmaterialet på kurset i trykket format.
  • Lunsj, kaffe, te og frukt serveres begge dager.

Aktuelle kurs innen IKT

Kurset arrangeres i samarbeid med:

Logo_Glasspaper

Bli medlem i NITO

Gjør som 85.000 andre ingeniører og teknologer! Med gode medlemsfordeler får du mer å rutte med i hverdagen.

Ordinær fagforeningskontingent er fradragsberettiget. For 2017 kan du trekke fra inntil kr 3850 i din skattepliktige inntekt!

Bli medlem i dag