Gå til innhold
NITO Aust-Agder

Dag Otto Lauritzen: - Alt er mulig!

Dag Otto Lauritzen holder foredraget "Alt er mulig!" og Hanne H. Brorson har sitt foredrag "Tankevirus". Bli med og velg ett eller to foredrag som angår de aller fleste av oss.

Påmelding skjer til Risør Kulturhus - merk emnelinjen: NITO INSPIRASJON


Du må i e-posten skrive navn på foredragsholderen og tidspunktet foredraget starter (3 alternativer). Det blir først-til-mølla påmelding, påmeldingen starter 15. august.

Vi er med på spleiselaget for tredje år på rad, og støtter sammen med andre fagforeninger og organisasjoner arrangørene Risør Kommune, Durapart og Verdensdagen for psykisk helse.

Som takk for det kan yrkesaktive og arbeidsledige NITO-medlemmer melde seg på via Risørhusets påmelding og sikre seg gratis-billetter.


Program:

09:00 Dørene åpnes for morgenforedrag

09:30 Alt er mulig med Dag Otto Lauritzen

11:30 Vi serverer en lett lunch, med glutenfrie alternativ.

12:30 Et aktivt foredrag om Tankevirus med Hanne H. Brorson

16:00 Dørene åpnes for ettermiddagsforedrag

16:30–18:30 Alt er mulig med Dag Otto Lauritzen

 

ALT ER MULIG

Dag Otto Lauritzen

– Alt er mulig, det umulige tar bare litt lenger tid, sier Dag Otto Lauritzen blant annet i sitt foredrag om hvordan man kan ta tak i seg selv og sine omgivelser når man vil nå nye mål og prestere noe ekstra. Han snakker av erfaring.

Som sykkelrytter vant Dag Otto store triumfer, men møtte også mange motbakker – i dobbelt forstand.

TANKEVIRUS

Hanne H. Brorson, psykolog, forsker og vinner av Helseprisen 2016

Tankevirus er en enkel og morsom måte å lære om hvordan tankene påvirker humøret og handlingene dine. I 2012 ga Brorson ut Tankevirus, en 59 siders populærvitenskapelig psykologibok.

Ved å beskrive logiske feilslutninger som forskjellige tankevirus, og strategier for håndtere disse som psykologiske vitaminer, presenterer Tankevirus et oversiktlig bilde på psykisk helse.

Tankevirus sin målgruppe var ungdom. Vi tror hun treffer bredere. Vi tror hun treffer deg.

Møt oss!

Under og mellom foredragene er NITO tilstede med stand i forajeen der du kan både treffe NITO-ansatt, NITO-medlemmer og tillitsvalgte fra bedriftsgruppen i Risør Kommune.